Windmolens maken Nederland kapot!

media_xll_3354681

Stop de verwindmolenarisering van Nederland. Overal worden windmolens uit de grond gestampt. Hebben wij ooit zo’n ding in aanbouw gezien? Nee. Dat betekent dat ze stiekem gebouwd worden. Vooral ’s nachts. Dus moeten die palen wel slecht voor de volksgezondheid zijn.

Zulke dingen worden overal gedropt. Geen gebied of dorp is meer veilig. Bewoners van een rustig polderdorpje gaan lekker slapen, ontwaken ’s morgens vroeg, lopen de deur uit om naar het werk te gaan, ineens een windmolen in hun voortuin. Zulke dingen worden dus binnen een paar uur gebouwd. Geruisloos. Het is niet te geloven wat voor een windmolenterreur sommige dorpsbewoners in dit land moeten doorstaan.

Neem nou het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten. Dat ligt al jaren stil op de kaart te liggen. Zonder enig probleem. Niemand weet dat Voorne Putten prachtig is, alleen de inwoners zelf. En dat vinden ze prima. Duizenden mensen rijden er doorheen op weg naar Zeeland. Lekker laten gaan. Staan die toeristen tenminste niet in de weg als je in Oostvoorne door het Mildenburgbos loopt. Met een even zo prachtige Tenellaplas. Of als je geniet aan het strand van Rockanje. Of als je door het historische centrum van Den Briel loopt. Of recreëert aan het Brielse Meer. Of keuvelt in het haventje van Hellevoetsluis. Of van de rust geniet in karakteristieke polderdorpjes als Zwartewaal, Vierpolders, Geervliet en Heenvliet. Vooral in die kleine rustige dorpjes was het prima toeven. Was. De inwoners kunnen inmiddels niet meer slapen omdat er van die ronddraaiende wieken door de tuin waaien. Mensen laten hun kat binnen omdat die anders wegwaait. Ook slapen ze met het raam dicht omdat de lakens worden weggezogen. De jeugd komt massaal te laat op school omdat ze altijd tegenwind hebben. Het is niet meer te doen om op Voorne Putten te wonen. Al het fijnstof dat in de Europoort de lucht in wordt gepompt, wordt direct naar de huisjes in Geervliet gewiekt. Er schijnen al baby’s met drie armen en 13 tenen geboren te zijn.

Bewoners van Geervliet zien hun dorp kapot gaan door die palen die zonder vergunning voor Jan Lul draaien. Per rondje verdwijnt de fictieve opbrengst die zo’n paal zou moeten hebben gek genoeg wel netto in de diepe zakken van de opdrachtgevers. Voor de rest wil echt helemaal niemand die molens hebben. Niemand. Echt niemand. Maar toch worden ze overal neergezet. Ook aan het ooit zo idyllische Brielse Meer. Onder het mom van milieu. Financiële dekmantel is dat milieu. Want milieufreaks willen blijkbaar die windmolens. Wordt er een heel park in zee gebouwd met als gevolg dat er duizenden beschermde vogels uit de lucht gemept worden. Hilarisch. Daar stonden die linkse bakfietsfetisjisten en yoghurtknotjes niet bij stil en toen was het ineens niet zo’n goed idee meer om al die palen in zee te gooien. Dus laten we de polders volbouwen op Voorne Putten. Problematisch, want echt niemand wilt windmolens, behalve de mensen die er veel geld aan verdienen. Milieumaffia. En de terreur blijft doorgaan. Niet alleen op Voorne Putten, maar straks ook bij u in de buurt.

een reactie

  1. […] economisch gezien ook vrij nutteloos. Die loopvogels zou je kunnen omsmelten tot acerolasap. En windmolens kunnen voortaan gebouwd worden met de botten van olifanten. Dank je wel VARA voor dit inzicht. DWDD: […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s