Dag PVV, VVD, PVdA etc. Hallo CP14NL!

Fukc Wilders, oprotten met Rutten en Samsom kan met pensioen! Het is een zooitje in Nederland en ook wij van IWIH waren even bang dat het nooit meer goed zou komen. De ministers plukken de burgers kaal en verrijken alleen zichzelf. Er is steeds meer werkeloosheid, steeds meer armoede en steeds minder zorg in ons mooie landje aan de Noordzee. O ja en de oprukkende islam is natuurlijk ook een groot probleem. Maar opeens kregen wij van ikwasinharen.nl een reactie in de comments van ene Ben Scholten: “Zo zie je maar weer, Brussel Pluche zitters. Den Haag 2e kamer Pluche zitters die hun zakken zelf vullen onder elkaar. En de Burgers in Nederland krijgen ene na de andere bezuinigingen naar het hoofd. Dan denk ik” Nederlandse Bevolking kom aub in opstand. Ik weet nog een Incassobureau die een achterstallig grote betaling wil Innen. Het liefst met veel aanhangers naar de 2e kamer. Doet. Ben. ??-16049141″ (Zijn mobiele nummer is om privacyredenen geheim gehouden.)

Ben Scholten is de oprichter van Centrale Parel 14 Nederland of te wel CP14NL. En CP14NL gaat mee doen aan de verkiezingen van 2017. Geen valse beloftes meer, maar CP14NL gaat dingen waarmaken. Ze zijn tegen pedofielen en vrouwenverkrachters, tegen drank, tegen leegstaande kantoorpanden, tegen de enorme instroom van asielzoekers. CP14NL is voor betere zorg, minder belasting betalen en meer veiligheid op straat. Kijk dat zijn nou standpunten waar wij van houden bij IWIH. Er is een Twitter-account, nog een Twitter-account, een Facebook-pagina en een Googlepluspagina. Daarnaast is er ook een filmpje op Youtube te vinden met een soort campagne of zo. Kortom ze bereiken de gehele wereld. Nu niet allemaal gaan zitten azijnpissen op t’s d’s en td en dt’s, want daar gaat het niet om. Als je het zegt, hoor je het verschil toch niet. En wat maakt het trouwens uit of jij je litteken of je lidteken aan de buren laat zien? CP14NL wordt de nieuwe president van Nederland. Dus vergeet de PVV, het CDA, de VVD en de Partij voor de Dieren, zij gaan je allemaal alleen maar verder de ellende in helpen. Jij wil toch ook betere zorg voor ouderen, meer blauw op straat, minder belasting betalen en het alcoholprobleem oplossen? Nou dan! Stem in 2017 op CP14NL en je zult zien dat Nederland weer wordt zoals vroeger. Ben Scholten op 1!

2 reacties

  1. Bij het tegen drank ben ik afgehaakt 😂

  2. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Jullie weten ook wel hoe je vrienden maakt hè? Maar mijn stem gaat naar CP14NL. Als IWIH het zegt, moet het wel echt goed zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s