Halbe Zijlstra is Minister van Buitenlandse leugens!

putin-2980748__480Nee, geen beste en al helemaal geen geachte, dat heb je voorgoed verpest.

Je bent trending op Twitter, best knap op de dag dat het proces van Holleeder in volle gang is en Ireen Wüst haar 10e Olympische Medaille wint. Dit onder het toeziend oog van onze beroepsleugenaar Mark Rutte. Of was je daar toevallig ook bij Halbe? In cognito, met de bontmuts van Klaas als afleidingsmanoeuvre.

Ik hoorde de voorman van de Christen Unie in een ‘reclame’-spotje zeggen. U kunt ons steunen door lid te worden of door te bidden.

Voor jou gaat beide niet meer helpen. Betalen heet dan smeergeld, hoewel Alex Penthouse daar vast geen bezwaar tegen heeft. Bidden kun je proberen bij de katholieken, die bidden zich hun hele leven al kleurenblind om alles wat niet door de beugel kan weer goed te bidden. Voor incest gelden 10 weesgegroetjes, rotzooien met minderjarige jongetjes zijn een stuk of 10 rozenkransje.

Maar dat de Christen Unie dit gedrag van Zijlstra tolereert is een groot schandaal. Daar komen ze niet mee weg. Nergens niet. Niet bij hun devote volgers maar straks bij de hemelpoort helemaal niet. Gij zult niet verloochenen. Nou dus wel.

Er is nog een rol voor je weggelegd Halbe. Die van Judas bij The Passion, hoewel ik denk dat ze dan zomaar eens de verkeerde man aan het kruis gaan spijkeren.

Advertentie

een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s