Motie van wantrouwen!

the-turret-1709763__480 Ha die Mark, die motie van gisteren heb je toch maar mooi overleefd. De lang verwachte motie van wantrouwen werd uiteraard niet gesteund door je coalitievrienden en ook – hoe logisch – niet door de PvdA. Die gasten kunnen je in de nabije toekomst nog best wel eens nodig hebben.

Slimme zet om Halbe zijn ontslag te laten aankondigen nog voor er ook maar een vraag kon worden gesteld. Je hoopte er stiekem op dat je daarna, lichtelijk ontdaan, de zaal geruisloos kon verlaten.

Gelukkig waren daar Thierry met in zijn kielzog de PVV en de PvdD. Esther Ouwehand! Die vrouw heeft mijn hart per omgaande gestolen. Wat een doorbijtertje is dat. Zo’n vrouw zou je als minister van Buitenlandse Zaken moeten aanstellen. Dat zijn mensen die voor de waarheid gaan en niets dan de waarheid. Helaas wordt Hennis waarschijnlijk naar voren geschoven. Als de wandelgangen tenminste niet liegen. Want Hennis past namelijk precies in het plaatje van liegen en bedriegen.

Eerlijk Mark, ik wacht met smart op de journalist die wel goed zijn werk doet, dus niet Wouter van de Televaag, en met de scoop komt dat je wel degelijk het gevalletje Halbe met iemand hebt besproken. Nu maar hopen dat het iemand is die je bloed inmiddels wel kan drinken. Net als de rest van het land. Wat na de doordrukbezigheden van D66 sneller kan zijn dan jij hebt voorzien. Immers voor je het weet ben je afgeserveerd en word je hersendood verklaard door de mensen die je gisteren nog je vrienden noemde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s