Hoi Markie!

Wat hoor, lees en zie ik nu toch allemaal op fb en twitter. Ben je naar de Toppers gegaan. Ben je daar totaal uit je panty gegaan. Heb je feest gevierd tot in de kleine uurtjes.

Waar haal je het lef vandaan. Wie denk je wel dat je bent. Misschien mag ik je ons er even aan herinneren dat je onze Minister President bent. Je wordt niet geacht feest te vieren en al helemaal niet om naar feestjes als de Toppers te gaan. Neem een voorbeeld aan Lubbers, Den Uijl, Van Agt, of nog beter JP Balkenende. Het toppunt van saai- en braafheid.

Weet je Mark, wat jij in je vrije tijd doet moet je gewoon lekker zelf weten. Dat je tijdens het concert hebt gepraat met ex-kankerpatienten, MS-patienten en waarschijnlijk nog veel meer mensen met wie je het goed voor hebt is niet ter zake doende. Althans niet volgens drie kwart zeikend Nederland. Laat ze lekker, misschien moeten ze eens wat meer op zichzelf letten in plaats van op anderen.

PS Ik heb je gemist op Pinkpop. Volgend jaar dan maar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s