De strijd van Svennusmax

Zondagnacht 12 uur, tijd voor Svennusmax! Hoewel boze tongen beweren dat onze Svennusmax weg zou zijn bij ikwasinharen.nl, zit hij hier gewoon fris en fruitig op de redactie aan zijn toekomst op de radio te werken. Langzaam maar zeker infiltreert Svennusmax (en dus ikwasinharen.nl) in het publieke bestel. Op nietsvermoedende wijze hebben ze bij Radio 1 ons paard van Troje binnengehaald door Svennusmax uit te nodigen als gast bij Opvliegersop1. Nu is hij nog vaste sidekick bij Erik de Vlieger in de show. Inmiddels heeft onze vriend Erik de Vlieger helaas laten weten te gaan stoppen met de show wegens andere werkzaamheden. En volgens Erik is Svennusmax de aangewezen om de radioshow over te nemen.

IWIH heeft Svennusmax ooit overgehaald om te komen schrijven vanwege zijn gave extra zout in stinkende pijnlijke wonden te strooien, met als doel de maatschappij van zijn vuil te ontdoen om zo te kunnen genezen tot een gezonde samenleving. Niet alleen met de pen is Svennusmax in staat complexe zaken operatief uit elkaar te halen en de pijnpunten bloot te leggen, ook verbaal weet hij in discussies zijn gasten een spiegel voor te houden, zodat ze hun eigen gebreken onder ogen komen.

Svennusmax is waarschijnlijk een van onze laatste kansen op een tegengeluid. Waar inmiddels het publieke debat niet meer verder komt dan een flauw welles-nietes-spelletje tussen links en rechts en iedereen zich zonder nadenken achter een groep schaart, laat Svennusmax zich niet intimideren door druk van de massa en informeert zichzelf om zo rationeel en weloverwogen standpunten in te nemen. Natuurlijk is dit eng voor de gevestigde orde en zal die dus terughoudend zijn met het plaatsen van Svennusmax achter de microfoon, maar het is wel de manier om kritische mensen een stem te geven en te laten blijken dat niet iedereen zich als een mak schaap laat dirigeren. Daarom #Svenop1!

2 reacties

  1. Sven is een verademing. Zeldzaam goed geinformeerd. Daarom @Svenop1

  2. Bartholomeus · · Beantwoorden

    LOL! Volgens mij had yamadrama op twitter zitten janken dat iedereen mee zou gaan naar zijn website. Nou ja, Go Sven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s