Verboden levensmiddelen

image

De lijst verboden levensmiddelen wordt steeds langer. Begonnen we met de negerzoen, kunnen we daar inmiddels al veel aan toe voegen.

Wat te denken van de moorkop, jodenkoek, blanke vla, Zeeuws meisje, Zeeuwse bolussen, Haagse hopjes, ZIgeunerschnitzel, boerenjongens, hangop, ouwewijvenkoek, kletskoppen, roomboterbabbelaars, blauwe hap, bruine bonen, witte bonen, blinde vink, bleekscheet, kaaskop, Goudse kaas, Limburgse vlaai, Turkse pizza, kapsalon, Berliner bol, Turkse geitenkaas, Griekse yoghurt, Belgische bonbons, Engelse drop, boerenomelet, Spaanse tapas, Belgische biertje, Russische vodka, Ierse whiskey, Franse wijn, Zuid-Afrikaanse wijn, Franse frietjes, Zwitserse kaasfondue, duo penotti, Turks fruit ook de film!

En afrikaantjes, oh nee, die eten we niet. Nog niet!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s