Nationale trekpop Jeroen Pauw

alledaags

Vorige week nog een stel totaal niet gebekte PVV stemmers bij Pauw tegenover Alexander Pechtold. Gisteravond een stel te gebekte bakfietsmoeders tegenover een zeer deskundige consultatiebureau arts.

Dat zij hun kinderen niet laten inenten moeten ze zelf weten. Laten we echter wel een ding afspreken. Mochten jullie kinderen alsnog de bof, mazelen, rode hond, kinkhoest, difterie, pokken, polio of wat voor besmettelijke ziekte dan ook krijgen, kom dan niet alsnog zeiken aan tafel bij Jeroen. En al helemaal niet wanneer je door deze totaal op niets gebaseerde actie gehandicapte kleinkinderen krijgt. Dan heet dat gewoon eigen schuld dikke bult.

En Jeroen, achteraf de boel recht proberen te zetten is niet nodig. Dan is het kwaad al geschied, dan is twitter al onploft. Je, samen met je redactie, vooraf inlezen, de eventuele consequenties vooraf bekijken in plaats van achteraf is misschien helemaal zo’n slecht idee nog niet.

Zeker nu de verkiezingen er aan komen. Je wilt toch wel je baantje veilig stellen.

Maar misschien vond je het zelf wel goed gaan. Zeg eens eerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s