Griekenland in vuur en vlam

politiek

In de afgelopen nachten was het weer raak in Griekenland. Dit keer op het Griekse eiland Chios. Gewelddadige rellen door immigranten die in eerste instantie hun vluchtelingenkamp hebben aangestoken en later een winkel vol met vuurwerk bestormden. Vervolgens bombardeerden deze wilde barbaren omliggende huizen en zelfs mensen met het gestolen vuurwerk. [video]
Tegelijkertijd ging een andere groep vredelievende immigranten de lokale bevolking met stenen en tasers bewerken. Er is veel schade aan huizen en auto’s aangericht en het vluchtelingenkamp brandde grotendeels uit. Alleen een speciale eenheid van de oproerpolitie heeft de buitenlanders deels kunnen stoppen. In deze schokvideo’s [1] en [2] kan men de gewelddadige rellen bekijken met een grande finale; een vuurwerkshow.

De Griekse eilanden zijn volledig overbelast door deze asieltsunami. In de detentiecentra op de Egeïsche eilanden zijn momenteel meer dan 14.000 immigranten. Terwijl er officieel plek is voor slechts de helft. Deze “hot spots” worden geacht te worden gebruikt om asielaanvragen te verwerken, om vervolgens de mensen door of terug te sturen. Echter, tot nu toe zijn er slechts 643 buitenlanders naar Turkije gedeporteerd.

De mainstream media in Nederland berichten wederom helemaal niks over deze aanvallen op de lokale Griekse bevolking. De Duitse ORF maakte nog enigzins melding van: aanvallen op “vluchtelingen”.

Zo ziet u maar, we worden wederom compleet blind gehouden door de liefdesmantel van linkse deugmedia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s