Beste Sylvana,

politiek

Ondanks het feit dat het mijn voornemen was om jou alsmede je vaak wat ondoordachte, sommigen van ons noemen het domme, uitspraken te negeren moet ik daar na gisteravond toch op terugkomen.
Bij Pauw, waar anders?, vertel je dat het voornamelijk voor je kinderen vreselijk is dat ze dit allemaal moeten doormaken. Ooit wel eens nagedacht over het feit waarom ze dit allemaal moeten doormaken. Of gaat dat je “mooie” hoofdje te boven.
Wellicht had je je helemaal nooit moeten aansluiten bij Denk. Wellicht had je je bij de hele zwarte pieten discussie op de vlakte moeten houden. Wellicht breng je niet alleen je zelf maar ook je kinderen in gevaar. En dan hebben we het nog niet eens over je donker getinte medemens waar, dankzij jou, menig medelander nu toch wel anders tegen aan gaat kijken. En dat wil je ze toch niet aan doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s