Alle gekkies verzamelen in @hetMaagdenhuis !

Al het uitschot van Nederland verzamelen voor het uitje van het jaar, de Nederlansche-lente! Denken jullie ook wel eens met weemoed terug aan het Scouting occupy winterkamp? Samen met je trouwe kameraden in een geïmproviseerde tent bivakkeren voor de ingang van Beursplein 5. Heerlijk ’s avonds lepeltje lepeltje liggen met de plaatselijke Warmoesstraat junks. Lachen was dat hé. Maar er is nu goed nieuws. Er is nu een nieuwe locatie waar het goed gratis toeven is. Het Maagdenhuis van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Studentenkaart niet nodig.

Inmiddels bereiken steeds meer berichten de media dat de bezetting van het maagdenhuis niet (alleen) wordt onderhouden door studentjes. Nee ook je oude anti-kapitalistische handje ophoudende vriendjes zijn van de partij. Dus waar wacht je eigenlijk nog op. Een slaapplek en eten voor nop is altijd mooi meegenomen. En als klap op de vuurpijl kan er ook geluisterd worden naar taalkunstenaar Arnon Grunberg. Deze bebrilde kameraad legde gisteren gewapend met hippe gekleurde sokken zijn linkeroor te luister over het onderwerp internet porno. Dit alles willen we toch niet missen?

Denken jullie wel even aan de tien geboden van de kraker alvorens je te melden bij de ingang? Dank namens hard werkend Nederland.

2 reacties

  1. jos van veen · · Beantwoorden

    wat een gestoord bericht..beetje fascistisch trappen ofgzo

  2. Geen respect hebben voor andermans bezittingen is inderdaad fascistisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: