#10 IWIH rent meer

Even die paar lezers die het hardlopen van IWIH volgen weer op de hoogte brengen. IWIH heeft afgelopen woensdag 5.0 kilometer gelopen, afgelopen donderdag 5.0 kilometer gelopen, gisteravond een hele berg spareribscalorieën gevreten en vanmorgen 7.0 kilometer gelopen. Vanmorgen was IWIH iets te hard begonnen met lopen en heeft hij uiteindelijk de 7.0 kilometer in 54:32 min afgerond. Dat is dus een tempo van iets minder van 8 min/km. Veel sneller dus dan de 9:18 min/km die Runkeeper hem voorschreef, maar het is wel gelukt! Nog steeds heeft IWIH overal kleine spierpijntjes, maar die vallen steeds beter te negeren. Als alles goed gaat, moet hij volgende week voor het eerst 10.0 kilometer lopen. IWIH had nooit gedacht dat hij het ooit zou redden, maar blijkbaar zit er toch wat waarheid in het boekje van Klaas Boomsma. Met het gewicht van IWIH gaat het nog niet zo heel hard. Hij is tot nog toe 1.2 kilogrammen kwijt. Hij blijft dus maar aan de wijze woorden van @ZijwasinHaren vasthouden, dat hij nog steeds spiermassa aan het opbouwen is. Komende week hoopt IWIH vier keer te gaan lopen en 2 keer te gaan zwemmen. Helaas lukt het hem wegens tijdgebrek niet om van iedere keer lopen verslag te doen, maar hij houdt jullie op de hoogte!

4 reacties

  1. Ik lees graag jouw hardloop avonturen. En 1,2 kilogram kwijt door een nog nooit vertoond sparerib dieet is een openbaring.

    1. Ik denk dat het ondanks het spareribsdieet is. Ken ik u nog ergens anders van?

  2. @Robert0765

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s