Pedo’s bij jou in de buurt?

image-2188126Altijd al willen weten of er een pedofiel bij jou in de buurt woont? Natuurlijk hebben wij allemaal ontzettend veel last van pedofielen en met de opkomende of afrukkende islamisering van Nederland wordt dit alleen maar erger. De belangrijkste vraag die ons bezighoudt: zijn onze kinderen nog wel veilig in de buurt waar ik woon? Gelukkig biedt de huidige technologie een oplossing. Er is tegenwoordig een geniale app voor op je smartphone: de pedometer. Met de pedometer kun je meten of er een pedo bij jou in de buurt zit, hoe erg pedofiel hij of zij, want vergeet die smerige wijven alsjeblieft niet, is en hoeveel stappen hij van jouw huis woont. Het werkt allemaal heel simpel: je gaat bij een vermeende pedofiel voor de deur staan, je houdt je telefoon op het huis van de pedofiel gericht en je krijgt meteen in beeld hoeveel stappen die viezerik van je huis woont. Je kunt de pedometer voor iOS hierrrr downloaden of ben je pauper en gebruik je android, dan kun je hierrr terecht. Bij ikwasinharen.nl zijn we heel benieuwd hoe ver jij van een pedo vandaan woont. Dus stop met Pokémons vangen en ga pedo’s jagen! En laat even in de comments achter hoever jij bij de dichtstbijzijnde pedofiel vandaan zit.

3 reacties

  1. dat je zo wanhopig bent voor aandacht is tot daar aan toe maar dat je bereid bent daar seksueel misbruikte kinderen voor te misbruiken zou crimineel moeten zijn.

    1. En ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar jouw zoekgeschiedenis Frank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s