Baudet demoniseert Amsterdam

De zelfbenoemde intellectueel Thierry Baudet (en dan toch nog zo bescheiden gebleven) heeft in een uiterst felle uithaal onze nationale hoofdstad tot op het bot beledigd. Na wat schermutselingen tussen partijleden van hem en moedige jongeren meende deze provocateur dat het demoniseren van Amsterdam wel kon. Allereerst noemde hij het Westelijk havengebied een: ’godvergeten gedeelte van Amsterdam’. En nog was het Baudet niet dol genoeg. Amsterdam is volgens de grote denker ook het hoofdkwartier van het (denkbeeldige) partijkartel. In strijd met onze grondwet wil het FvD een gekozen burgemeester die door middel van een referendum gekozen moet worden. Want met het manipuleren van referenda heeft men al enige ervaring zullen we maar zeggen. Op de bijeenkomst van het FvD was er trouwens 1 iemand te laat, Baudet zelf,  maar men was ondanks dat blij dat hij sowieso kwam opdagen. Dat is immers in de 2e kamer weleens anders het geval.

Advertentie

een reactie

  1. […] Wilders; hier, hier, fascismealert hier, hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij waarschuwden een tijdje geleden al voor het gevaar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s