Het Grotere Wij in februari 2018

revolver-2789388__480Zijn we weer. Dit land is compleet koekoek. Participatiesamenleving is gelukt, want elk individu gedraagt zich compleet doorgesnoven. Als de baantjeszieke leiders van het land besluiten om de verantwoording bij het volk te leggen, krijg je dus complete chaos. Er wordt in 2020 een burgeroorlog in Duitsland voorspeld, wie weet hoe de straten in Nederland Taakstrafland er over twee jaar uitzien. Rellen in de Nelson Mandelalaan (zwarte held) en vechtpartijen in de Witte de Withstraat (witte held). In een burgeroorlog maakt historie ineens niks meer uit. We zouden eigenlijk geen maandoverzicht meer publiceren, maar vooruit, nog een keertje dan. Voordat de hel losbarst. Leve de koning!

1 februari – de stad Amsterdam waar de zeelieden lallen. Waar explosieven aan deuren hangen. Granaten in straten, o Amsterdam is aan het vallen.

2 februari –  godnondeju die politie tegenwoordig. Mept in Waddinxveen iemand de dood in. Of niet? Of misschien? Wat wel een feit is, is dat de politie compleet doorgedraaid is van ellende en om zich heen gaan beuken. Dat krijg je ervan als je met te kleine schoenen, afzakkende broek, twee kogels in de blaffer en in een Touran (0 naar 100 in 1 minuut 40, red) op boeven moet jagen. Op Rotterdam Centraal staan Nederlanders te protesteren voor Erdogan. Raar eigenlijk dat geboren Nederlanders staan te klappen voor een islamitische dictator. Zal wel onderdeel zijn van het wij-gevoel.

3 februari – terwijl er een 15-jarige jongen wordt getaserd omdat hij mensen gijzelt, demonstreren geboren Nederlanders in Rotterdam tegen Erdogan. Iets zegt ons dat Nederlandse Koerden en Nederlandse Turken niet echt met elkaar overweg kunnen. Een Turkse burgeroorlog tussen geboren Nederlanders past ook helemaal in deze tijd. Net als uitgaansgeweld. Was het in 2015 nog een incident, wat is uitgaansgeweld in Valkenburg in 2018 dan? Nog steeds een incident?

4 februari – lekker uit eten in Nijkerk met z’n allen. En werken bij de politie is eigenlijk best kut. Voor 1900 euro in de maand jezelf helemaal de tyfus laten schoppen in Leek of Uden. Gelukkig doet de politiek daar iets aan. O nee wacht. Die plakken het hoofd van een collega van een andere partij op IS-executiefoto’s. Stem D666 om dit land te redden.

5 februari – hadden we het gisteren over D666? Vandaag weer. De Wij-partij heeft Yassmine el Ksaihi als politiek talent in Amsterdam geparkeerd. Een beetje meer homohaat zou Amsterdam goed doen. Stem D666! Kijken hoe de inwoners van Brielle stemmen op 21 maart, want het geweld neemt toe in het pittoreske vestingstadje. Tevens moeten er maatregelen komen om verwarde mensen in Brielle te helpen. Daar moet beleid op gemaakt worden.

6 februari – nou, dat escaleert snel. Zo staat gisteren in de krant dat Brielle zich wil focussen op verwarde mensen, zo overgiet een man in Brielle zichzelf een dag later met een vloeistof. Best grappig natuurlijk, mits het grappig bedoeld zou zijn. Voor de rest valt er daar niks meer te lachen. In Brielle is er een Tachtigjarige Oorlog aan de gang.

7 februari – dit was een typische wij-dag. Sinterklaas moet dood. Na Sinterklaas moet ook Roodkapje dood. Pino. Tommy. Batman. Spiderman. Echt iedereen. Of jongens van 14. Ook niet te vertrouwen die pubers. In Nieuwegein klinken kalasjnikovs in straten.

8 februari – dit was een rustig dagje. Eigenlijk de rustigste dag sinds 1 januari 2018. Iedereen kon veilig over straat. Leo Lucassen zag dat het goed was. Iedereen mocht vandaag lekker homo zijn. Of jood. Of jehova. O nee wacht. Dat kan niet meer. Die horen er sinds vandaag niet meer bij in dit Wij-land. We lopen vaak te zeiken over IS-kinderen, maar Jehova-kinderen hebben het ook moeilijk in dit land.

9 februari – af en toe een potje vechten lucht op. Zeker in Arnhem. Lekker met z’n allen matten. Prima voor het wij-gevoel. Onder geboren Nederlanders heerst er niet alleen wrijving bij de kwestie Koerden/Turkije, maar onder Nederlanders heerst er ook verdeeldheid tussen geografische gebieden in Marokko. Rif. Raf. Bestorming Marokkaanse ambassade in Den Haag. Steekpartij Zaandam. Vechtpartij Rotterdam. Homohaat in Amsterdam. Geweld tegen Touran-rijders in Zaandam. Oprecht een dag in het teken van ons grotere Wij.

10 februari – ach, dat homo’s in Nederland niet echt gewenst zijn, is onderhand geen nieuws meer. Nou ja, in bepaalde wijken dan. Wat voor wijken? Wijken waar massaal FVD’ers wonen? Of wijken waar witte blanke boze mannen massaal uit het raam hangen om homo’s te bespugen? Wat voor wijken zijn dat eigenlijk? We zullen het nooit weten. Wat we wel weten is dat Nederlanders zeer begaan zijn met de kwestie Turkije/Koerden. Geboren Nederlanders protesteren vandaag op het Malieveld tegen Erdogan en in Boxtel wordt er iemand neergestoken. Alaaf.

11 februari – heeft u al een wij-gevoel? Wij wel. Zeker in Roosendaal. Daar probeert iemand een Touran-bestuurder te wurgen. Gelukkig krijgt die Touran-cowboy 1900 euro per maand. In Rotterdam beleven twee mensen een lekker wij-gevoel, want 1 zit boven te chillen en de ander ligt beneden. Dood. Zo gaat dat nou eenmaal in dit Wij-land. Onze jeugd doet het trouwens ook prima. Zeker in Haarlem waar twee jongens van 14 en 16 worden opgepakt en in Den Haag is er dreiging bij de Turkse ambassade. Geboren Nederlanders zijn flink bezig met de kwestie Koerden/Turkije. Later die dag wordt er een verwarde geboren Nederlander opgepakt in Dordrecht.

12 februari – vandaag is er een steekpartij bij een psychiatrische inrichting in Capelle aan de IJssel. Maar dat is een incident, want steekpartijen bij GGZ-instellingen gebeuren nooit. Maar het ziekste van het ziekste gebeurde in Rosmalen. Ondanks dat het redelijk tegen het wij-gevoel van Nederland ingaat, want iedereen is gelijk en verdient tweede kansen en is een parel en een cadeautje voor de samenleving, verdient deze man gewoon de doodstraf. Een kind van 2 schoppen, dan ben je om in linkse termen te blijven ‘een minderwaardig mens’.

13 februari – gisteren was een dieptepunt in de Nederlandse geschiedenis. Het Grotere Wij is nog niet echt geluk. Sorry koning van Oranje. Laten we het vandaag opnieuw proberen. Mislukt. Schietpartijen alom in Zwijndrecht. Overal kogels. Alle scenario’s open. In Vaassen worden twee Touran-cowboys in elkaar geschopt. Gelukkig verdienen ze 1900 euro per maand.

14 februari – geboren Nederlanders die aanhangers zijn van de PKK demonstreren in Delft, maar voor het wij-gevoel van Nederland moeten we eigenlijk bij de politiek zijn. Aan de ene kant kan er een broddeltekst geschreven worden voor de koning met loze termen als wij, trots, kracht, samen, sterk samen, samen bouwen, samen, blabla. Aan de andere kant worden rechtse politieke partijen in dit land gewoon uitgesloten. Niet alleen in 2018, ook 30, 20, 10 jaar geleden werden bepaalde niet nader te benoemen politici uitgesloten, uitgelachen, vermoord en belachelijk gemaakt. Zo rolt dit land. DENK dat dit niet meer goed komt. Of NIDA? Haha, Twents woordgrapje. Daar kunnen deze twee mannen niet om lachen want die liggen in een traditionele plas bloed kapotgestoken in Nederlandse straten te Rotterdam.

15 februari – het Oudhollandse ‘explosief  aan deuren hangen’ is nu ook in Nieuwegein een discipline geworden. Iemand (Bekende van de P, red) woont in een huis dat eerst (7 februari) een kogelregen tegen het zolderraam krijgt aangetikt en vandaag een explosief aan zijn toko krijgt vastgeplakt. Die iemand heeft vast geen touwtje uit de brievenbus hangen.

Het was weer genieten. Er heerst een groot wij-gevoel in participatieland Nederland. Op 1 maart presenteren wij (als we nog leven) de volgende helft van de maand februari. Zodat u (als u nog leeft) weer kunt lezen over het grote wij-gevoel van Nederland.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s