Totaal megakechoverzicht GROTERE WIJ VAN NEDERLAND JANUARI 2018!!

firearm-409000__480Op veler verzoek zijn Deel I en Deel II samengevoegd. Een prachtig overzicht van de maand januari 2018 m.b.t. het Grotere Wij van Nederland. Iedereen is druk bezig om aan het grotere wij-gevoel van Nederland te werken. Oorspronkelijke bewoners, allochtonen, homo’s, hetero’s, vrouwen, mannen, joden, moslims, transgenders, moslim transgenders, joodse homo’s, dikke mensen, dunne mensen, blanke, witte, zwarte, bruine en gele mensen. Iedereen is druk bezig met het grotere wij-gevoel om onze Koning te behagen.

1 januari – dit is de dag dat iedereen spontaan een touwtje door de brievenbus laat bengelen. Een vader kreeg een paar grote wij-gevoel-klappen omdat hij wat zei over het vuurwerk dat naar zijn gezin werd gegooid. Over de identiteit kon de politie niks zeggen.

2 januari – de kruitdampen zijn nog maar net opgetrokken of kansenparel Boef laat precies zien wat voor wij-gevoel de Algerijnse medemens heeft. Hij is absoluut geen uitzondering op de regel. Gaat uw vrouw uit in de club dan is zij een kech. Laat ze thuis blijven en naar pappa luisteren. Dan pas krijgt ze respect. Weetje. Maar wat een goede muziek.

3 januari – ondanks dat joden al tig jaar in Nederland zijn, horen ze nog niet echt bij het grotere wij. Sommige bevolkingsgroepen binnen Nederland hebben het niet zo op joden. Joods restaurant Hacarmel is wederom beklad met antisemitische leuzen. Khaybar, khaybar ya yahud, grotere wij-u yahud stond er op de gevel.

4 januari – over de identiteit kan de politie niks zeggen, maar het waren Belgen. Emile, Dries, Antoine en François schoten wat kogels uit hun auto op de A16. Werkend Nederland stond in de file. Een grote wij-rij van auto’s.

5 januari – over de identiteit kan de politie niks zeggen, maar in de ochtend van 5 januari gaan honderden jongeren met elkaar op de vuist in Noordwijk. Is traditie in Noordwijk. Stappen in De Grent en daarna rellen. De bezoekers van tropicaldanspartytent gooien stenen naar de politie. De politie geeft de grote groep tuig een wij-gevoel. Het wij-zijn-sterker-gevoel. Nul, 0, zero, niks, nada aanhoudingen.

6 januari – drukke dag ‘Politieke partij’ NIDA werkt aan het grote wij-gevoel door een Israëlisch busmaatschappij te willen boycotten. Want Israëlische bussen in Nederland dragen bij aan de onderdrukking van Palestijnen. Of u er even rekening mee houdt als u in de 103 zit van Spijkenisse naar Heenvliet. U bent een racist. Terwijl bussen in Nederland Palestijnen doden, doden kogels in Breda bijna een hele woonwijk.

7 januari – in Eenmes worden honkbalknuppels gebruikt voor een groter wij-gevoel en in Sittard vindt er de oeroude Nederlands traditie ‘massaal vuistknuffelen voor gevorderden’  plaats. In de krant staat een luchtige column van Keyvan Shahbazi. Iets over afpersing. Over de Turkse kijk op Nederland. Over het grotere-wij.

8 januari – horen homo’s ook bij een groter wij? Ja toch? Nou niet bij iedereen hoor. Deze homo werd het ziekenhuis in gebaksteend. Sommige culturen houden niet zo van joden, eh homo’s. En sommige culturen haten posters. Iedereen hoort in dit land bij het grotere wij-gevoel behalve zoenende moslims en joden. Dat kan gewoon niet. Dat is een ongeschreven regel in Nederland. Een moslima mag niet zoenen met een jood. Dat is gewoon zo. Dat is toch logisch. Een moslima kan geen jood zoenen. Onmogelijk. Logisch.

9 januari – kijken mensen in Gemert naar een compleet onthoofd kerststalletje, zo worden er in Breda weer wat incidenten aan elkaar gelinkt. Balkonspringcriminelen. Dode Marokkanen en nieuwe heup Joegoslaven. Die bevolkingsgroepen horen al een tijdje bij het grotere wij in dit land.

10 januari – moskeeën (ook wel gebedshuizen van Vrede genoemd) staan massaal achter de uitspraak van Aboutaleb. Aboutaleb is een salafist. Iedere moslim is een beetje salafist. Gewoon een beetje joden haten. Moet kunnen. Wij – de gewone Nederlanders- interpreteren salafisme gewoon verkeerd. Komt omdat Nederlands niet aan het wij-gevoel werken. Eerwraak, snappen gewone Nederlanders ook niks van.

11 januari – dat Breda is dit jaar echt de stad van het grotere wij. Er is iets aan de hand. We rijden door. We lopen door. We snuiven door. Grote Wij XXL in Breda. Onderwijl doet schrijver Celal Altunas aangifte tegen doodsbedreigingen omdat hij iets vindt van rapper Boef. En Marokkanen vinden daar wat van.

12 januari – in Scheveningen wordt een vrouw in stukken gesneden en een verwarde man zorgt in Utrecht voor wat reuring. Eerst onwel worden, politie uitschelden en dan weer onwel worden. Het was zo hilarisch dat de man niet vervolgd wordt. Misschien was het deze man? Of deze?

13 januari – het was ouderwets boeven pakken in Gelderland. Met acht politieauto’s (van die trage Tourans, binnen 1 minuut op 120 km/pu) boeven achtervolgen. Het leek wel een film. Mooi wij-gevoel. Resultaat een hoop blikschade en boeven in het ziekenhuis. Gelukkig hebben wij in dit land goede zorg. Over de identiteit kon de politie geen uitspraak doen.

14 januari – ‘op een vuurwapen gelijkend voorwerp’. Geen idee wat daar mee bedoeld wordt, maar dat lijkt dus op een pistool. In Gouda en Sas van Gent werkten mensen afzonderlijk aan een groter wij-gevoel. Waarschijnlijk Nederlanders. Dat zijn de oorspronkelijke bewoners van dit land.

15 januari – de dag is nog niet voorbij, maar in Utrecht is er een grote wij-groep opgestaan. De onze-auto’s-worden-in-de-fik-gestoken-maar-niemand-doet-wat-groep. Inmiddels een Utrechtse traditie; auto’s in de fik steken. In Heerhugowaard heeft er een ‘geweldsdelict’ plaatsgevonden. Tussen aanhalingsteken. Dus de vrouw kan ook spontaan in elkaar gestoken zijn. Verrassend genoeg is er iemand aangehouden. Deze vrouw uit Rotterdam Wild West kan vandaag sowieso niet meer navertellen.

16 januari – niks aan de hand. Gewoon doorlopen. Twee jihadisten opgepakt op Schiphol. Zulke mensen zijn natuurlijk een gevaar voor het wij-gevoel. Taakstraf zal ze leren.

17 januari – weet je waar een groot wij-gevoel heerst? In het AZC van Oisterwijk. Schijnt dat een Syrische tandarts ruzie kreeg met een Iraakse advocaat. Op dezelfde dag werd crimineel Ananas el Appelsappi neergeschoten in Amsterdam. Super lieve stad dat Amsterdam. Als je nog wil lachen, moet je dit lezen. Verwarde man, met zwartepietenmuts. Haha. Werkt goed die bezuinigingen in de psychische zorg.

18 januari – wat een dag was dat gisteren. Gelukkig viel het vandaag wel mee. Een Spaanse Carlos stak drie studenten neer in de campus van Wageningen. Incident. En de rechtse ondergrondse ging zich ‘ineens’ roeren. Voor een tempel van de vrede werd een onthoofde pop neergelegd. Humor om niet te lachen. Trouwens is zo’n grap slecht voor het wij-gevoel.

19 januari – tijd voor een rustige dag. Want al vanaf 1 januari gaat het niet zo goed met het grotere wij van Nederland. Maar helaas, deze dag wordt de Oudhollandse traditie ‘explosief voor een deur leggen van een uitgaansgelegenheid’ weer nieuw leven ingeblazen. Amsterdam is vandaag sowieso niet lief voor elkaar want voor de derde keer in drie dagen is er een schietpartij en op deze dag werd bekend dat een paar dagen eerder in het Westerpark een homo is mishandeld. Tegenwoordig ook traditie.

20 januari – het grotere wij van Nederland komt in volle bloei op deze dag. Het landelijk kerkblaadje publiceert een artikel waar te lezen valt dat gevluchte christelijke Irakezen in Nederland bedreigd worden door moslims. We kunnen op deze dag concluderen dat moslims niet echt meewerken aan het grotere wij-gevoel in Nederland.

21 januari – tijd om uit te gaan. In Heeswijk-Dinther, in Bergen op Zoom, in Eindhoven. Wat hebben wij het leuk. Als je niet uitgaat, word je thuis bedreigd door een Harry met een bijl. U moet kiezen; thuis een bijl voor je harses of in een kroeg een knuppel tegen je giechel? Of je wordt gewoon neergeschoten. Kan ook. Wat een wij-gevoel op deze dag.

22 januari – als je het ergens niet mee eens bent, dan ga je in dit wij-land gewoon lekker participeren in deze participatiesamenleving. Je rijdt gewoon je auto door de pui van de sociale dienst. In Den Hoorn krijgen verdachten gewoon een gebiedsverbod. Ze hebben hoogstwaarschijnlijk iemand vermoord. Nu mogen ze daar de straat niet meer in. Dat zal ze leren. Ongekend mooi stukje over het wij-gevoel van Nederland.

23 januari – zouden Turken een beetje meewerken aan het wij-gevoel van Nederland? In
Rotterdam niet echt. Een Turks verengingsgebouw wordt ondergekwakt met PKK-leuzen. Iets zegt ons dat er onder Turken onderling niet zo’n groot wij-gevoel leeft. En het voorbeeld van het grotere wij-gevoel gebeurde deze dag in Velserbroek. Onder het oog van de zwijgende samenleving wordt er een Syrische vrouw vermoord. Haar man/vriend is ook dood. De wereld moet zich schamen. Als BN’ers dit gezin gewoon hadden opgevangen, was dit nooit gebeurd.

24 januari – het wij-gevoel is deze maand mislukt, mogen we op deze dag definitief concluderen. Erdoturken protesteren in Rotterdam voor het uitmoorden van de Koerden in Syrië. In Nederlandse straten wordt genocide toegejuicht. Olijftak onze reet.

25 dagen – we zijn onderhand moedeloos van deze maand. De koning krijgt echt een dikke middelvinger van de mensen die hier wonen. Deze dag valt op zich nog mee met twee steekpartijen in Rotterdam en een gebiedsverbod van haatimam Ali Babi in de Schilderswijk. Ali wil zo graag preken in de Schilderswijk, maar dat mag dus niet. Waarom niet laat zich raden. Waarom deze man geen gebiedsverbod krijgt voor heel Nederland? Past niet zo goed bij het wij-gevoel en iedereen-is-gelijk-gevoel in Nederland.

26 januari – niks aan de hand. Gewoon doorlopen. IS stuurde een ‘Nederlandse’ vrouw (Truus de Jong, red) terug om een aanslag te plegen in Nederland. Een aanslag in Nederland zou niet zo goed zijn voor ons wij-gevoel. Deze dag schieten politieagenten zichzelf een verantwoordingscyclus in door een man in Amsterdam dood te schieten. Politie die iemand doodschiet? Dat is even wennen in dit land. Zoiets werkt natuurlijk niet mee aan het wij-gevoel. Zeker niet als er een voordeur wordt opgeblazen van een gezin, tienermeisjes een politieagent mishandelen, in Enschede een Syrische man wordt vermoord en in Amsterdam een tiener wordt geliquideerd. 26 januari 2018 krijgt de Grote-Wij-Award uitgereikt door Koning Wij himself.

27 januari – er ontwaakt een Turkse burgeroorlog op Nederlands grondgebied. Hier en daar zijn wat schermutselingen. Verder weinig waarde aan hechten. En dit helpt ook niet mee.

28 januari – jodenhaat neemt toe in dit land. Niet goed voor het grotere Wij. Hoe komt dat toch? Iemand?

29 januari – rustige dag in het land. Over de identiteit kan de politie niks zeggen, maar in De Bilt wordt een jeugdbende opgerold. Niet in Amsterdam, maar in De Bilt.

30- januari – sta je lekker carnaval te vieren in Eindhoven, is de kans groot dat je wordt opgeblazen door Ali Carnavali. Haha, jij bent verkleed als terrorist. Super grappig.

31 januari – Henk (44), woont in Abcoude. 2 kinderen. Werkt als agent. Moet tegenwoordig Turken en Koerden uit elkaar houden op Utrecht Centraal anders gaan ze vechten en dat is niet goed voor het grotere wij in dit land.

Wij stoppen hiermee. U zoekt uw nieuws zelf maar in februari. Kijk NPO 1,2,3 om een ander beeld te krijgen als u dit artikel niet aankunt. Het gaat u goed! Tabee.

7 reacties

  1. […] (witte held). In een burgeroorlog maakt historie ineens niks meer uit. We zouden eigenlijk geen maandoverzicht meer publiceren, maar vooruit, nog een keertje dan. Voordat de hel losbarst. Leve de […]

  2. […] werken aan het grotere wij in dit land, houden we graag een dagboek bij of dat een beetje lukt. Januari en februari zijn jammerlijk mislukt. Maar maart roert zijn staart dus wie weet zijn er deze maand […]

  3. […] Als de hoek van uw straat ontploft. Geeft verder niet, we blijven voorlopig lekker positief. Januari en februari waren best positief. Maart viel ook wel mee. Daldende misdaadcijfers alom. We hebben nu […]

  4. […] bankje zat. Prachtig allemaal. We leven echt lekker samen met z’n allen. Leve de koning. Hoera in januari. Hoera in februari. Hoera in maart. Hier het complete megapositieve baf baf baf overzicht van april […]

  5. […] Alles wordt in het werk gesteld om het bankhangend volk dom te houden. Want wat ging het goed in januari, februari, maart, april en mei. En juni? Geen idee, want wij stoppen met die maandelijkse […]

  6. […] die cijfers ook een raadsel. Oftewel; ze hebben geen idee en doen ook maar wat. Vandaar dat wij in januari, februari, maart, april en mei van dit jaar een korte update gaven over hoe gaaf dit land was. Ook […]

  7. […] in Nederland zijn de misdaadcijfers ook echt gedaald in dit land. HOERA! Wij zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s