Stop de asieltsunami van vluchtelingen! Een win-win situatie.

De laatste maanden is er veel geschreven over dit heikel onderwerp. Waarbij de meningen fors uiteen lopen. Zo heb je Geert Wilders die alle grenzen dicht wil en geen enkele islamitische vluchteling meer binnen wil hebben om zo de Nederlandse christelijke cultuur veilig te stellen. Aan de andere kant hebben we bijvoorbeeld Merkel, Faymann en andere die ze ‘toejuichen’. Alhoewel Merkel al begint terug te krabbelen, door te roepen dat de grenzen dicht moeten in Duitsland. De Nederlandse regering is zoals altijd verdeeld maar opvangen blijft hoog in het vaandel staan. Halve maatregel.

Natuurlijk is het verschrikkelijk dat er bijna dagelijks “vluchtelingen” verdrinken of op een andere manier een gruwelijke dood vinden op weg naar het ‘vrije’ Europa. Daarbij hebben deze ongelukkige mensen ook nog veel geld verspild voor deze vaak gevaarlijke overtocht naar bijvoorbeeld Italië of een ander mediterraans land.

Maar zeg nou eerlijk! De kosten-baten verhoudingen zijn totaal zoek. Een vluchteling kost al snel in Nederland tussen de €26.000,- en €36.000,- per jaar. Dit is inclusief €6000,- aan zorgkosten! Ze betalen nu eenmaal geen zorgpremie en het is plausibel dat ze dus ook fysiek en geestelijk iets kunnen mankeren gezien hun woon-, werk-, leef- én reisomstandigheden. De beramingen nu, zijn voor dit jaar rond de €3.000.000.000,- extra op de Nederlandse begroting en dit bedrag is ook nog exclusief (snelle) gezinshereniging. En anders heeft ons geliefde fascistische EUSSR nog wel potjes over voor deze vluchtelingen. De hoofdlijnen: budgetbufferzones, ingebouwde flexibiliteit en door te knippen in niet-noodgevoelige potjes. En vergeet uw eigen opgebouwde pensioen niet. Ook deze pensioenen zullen slinken!

Hoeveel vluchtelingen er nog in Nederland binnenkomen eer ze terug gaan of permanent mogen blijven en dit als gevolg van falende politieke en juridische regels binnen Nederland en de EUSSR, is nog niet geheel duidelijk. Het CBS houdt nauwkeurige cijfers bij ten aanzien van asielaanvragen. Achterstand per maand niet meegenomen. Idem voor wat betreft de hoeveelhied opvang plaatsen.

Als we de verhoudingen qua kosten nu bekijken is het voor Nederlandse begrippen 1 asielzoeker : 2 AOW-ers/ouderen. Gezien de toestroom van de afgelopen weken zal deze verhouding alleen maar schever gaan worden. De verhoudingen zijn totaal zoek mijns inziens!

Zijn deze vluchtelingen nu eenmaal statushouders geworden kunnen verhuurders €6.250,- subsidie aanvragen voor ieder geplaatste statushouder…

Vraag uzelf af of het mogelijk is, dat u het verschrikkelijk vindt dat er vluchtelingen tijdens hun vluchtpoging overlijden en dat u geen behoefte heeft om de ‘halve’ wereld op te vangen? Dus: “Keep it real but most of all keep it simple!!!” De wereld is niet van iedereen en niet iedereen is van deze wereld. Hou deze vluchtelingen daar, help ze in hun eigen regio en we hebben een WIN-WIN situatie te pakken.
Winst voor de vluchtelingen omdat ze hun geld voor deze gevaarlijke vaak dodelijke oversteek niet hoeven uit te geven aan handelaren en dus in leven blijven (met hun geld nog in de pocket) om hun bestaan dichter bij huis te kunnen voortzetten. Daarbij blijven ze in een regio waar hun eigen cultuur heerst. Net zó comfortabel en hoeven ze zich niet aan te passen aan een ander verderfelijk (westers) cultuur. De kans op botsingen tussen culturen zal verminderen zó ook verdere onlusten. Deze onlusten van de laatste maanden zoals moord, verkrachtingen, vechtpartijen of iets dergelijks hoef ik u niet op te noemen. Helaas genoeg berichtgevingen te vinden.

We hebben winst als Nederland zijnde om minder geld uit te hoeven geven aan deze mensen die ons echt niet zullen verrijken,  wat we dan weer kunnen en moeten steken in onze AOW-ers én gepensioneerde (ouderen)! Want zeg nou zelf, ook wij (Nederland) verarmen steeds meer. Meer mensen die hun baan kwijt raken, gebruik moeten maken van voedselbanken of hun zorgpremie niet meer kunnen betalen, om maar wat voorbeelden op te noemen. Daarbij vraag ik u -tussen neus en lippen door- ook nog of u eens aandacht schenken wilt aan de hoeveelheid van uitkeringen die deze vaak ongeschoolde vluchtelingen krijgen. Kansen op een baan zijn er nagenoeg niet. Nog meer kosten voor de samenleving om deze (ex) vluchtelingen te sponsoren. Tevens zonder vluchtelingen bestaat de COA niet ze zijn namelijk een grondstof van het bedrijf. Ook gesteund door €6.000,- euro per migrant! De welbekende asielindustrie.

Doen we deze win-win situatie niet toepassen, voel ik weer een -van de zovele- éénmalig generaal pardon aankomen met een alsmaar groter wordend aanzuigend effect. Vicieuze cirkel die als maar groter wordt.

Voor diegene die zich na het lezen van dit blogje nog steeds afvragen waarom de noord Afrikaanse / midden-oosten vluchtelingen hier naar het westen van Europa willen komen. PR mensen, p fucking r! Of je koopt je doodvonnis gewoon voor € 1000,-. Deze vluchtelingen weten exact hoe en waarom ze naar het westen willen komen. Doel gericht zijn ze zelfs bereid om mijlen ver te reizen én door vele veilige landen om hun einddoel te bereiken.

Help dus eerst jezelf eer je weer anderen kunt helpen, of beter, gezien mijn win-win voorstel, maak er een combi van! Gedeelde smart is halve smart. Al zeg ik persoonlijk dat Saudi Arabië ook een mooi systeem heeft. Zij maken er arbeidsmigranten van in plaats van vluchtelingen. Daar is blijkbaar genoeg werk. Echter open grenzen is een mooi ­ideaal, maar bij een verzorgingsstaat zoals in Nederland werkt het niet. Punt is natuurlijk dat een grens geen geografische scheiding is, maar een sociaal-economische. Binnen de Nederlandse grenzen hebben de bewoners met elkaar afgesproken elkaar te steunen bij financiële tegenspoed. Zoals ouderdom, werkloosheid en ziekte. Dat hele precaire systeem wordt ondermijnd als je de grenzen voor iedereen openzet.

Ik citeer baron van Sytzama met een persoonlijke aanvulling: “door het juiste te doen (voor uw medelanders) vreest gij niemand!”

• Lees ook: de policoloristische multiculturele leefwereld

10 reacties

 1. Maar dan is de vraag nog; Hoe houdt je ze daar?? Mensen zijn koppige wezens, de gedachte dat ze het hier beter zullen hebben is niet zo makkelijk weg te wassen. En alsof het hun wat kan schelen dat wij 3 miljard moeten dokken. Wij hebben toch “welvaart”?

  1. Fout, wij hadden welvaart. De pensioenleeftijd moet niet drastisch omhoog vanwege de toegenomen levensverwachting, maar omdat er geen geld meer is.

   1. Geld van onze pensioenfondsen is al overgemaakt.

 2. Grenzen dicht, POTdicht. Geheel EU. Schengen is toch deaud… PRmachine aanpakken door subsidies / uitkeringen net als in Denemarken verlagen zou een mooie eerste stap zijn. En die stap functioneerde aldaar. GEEN paspoort geen toegang @ all? Hard maar noodzakelijk

 3. Jack Marotick · · Beantwoorden

  Veel vluchtelingen hebben hun paspoort vernietigd en ze weten niet, of liegen, over hun afkomst. Wij hebben legitimatie plicht, als wij ons niet kunnen legitimeren dan volgt een boete waarom zou dat voor de asielzoeker anders zijn.
  Sluit hem op als hij zich niet kan legitimeren en laat hem onmiddellijk vrij als hij mee wil werken zo niet lekker laten zitten.
  Als de vluchteling zich weer herinnert waar hij vandaan komt kan er een nieuw paspoort aangevraagd worden waarmee hij teruggestuurd kan worden.

  1. Opsluiten kost ook geld. Gewoon niet via welke luchtbrug of EUakkoord dan ook binnen laten.

 4. laat zij mooi hun heil zoeken in hun buurlanden.nl is gek dat zij jaarlijks 36000 per jaar verstrekken en daarbij hun eigen volk ja waaronder ook ouderen.het met 19000 per jaar moeten rond komen inclusief hun toeslagen en voor hun ziekenfonds premie de volle pond moeten betalen.en de vluchteling alles krijgt en het eigen volk maar naar de voedselbank. dit NL naar de kloten door komst imigrant belachelijk en zou nooit zo hebben mogen zijn.
  ik herrinner uitspraken poetin en ik heb respeckt voor deze man.
  minderheden zijn NL nodig
  NL niet de minderheden.
  als imigrant de sharia kiest.mooi
  dan zou ik als NL vertegenwoordiger
  willen zeggen.
  imigranten de sharia prefereren zou ik zeggen
  kom niet naar NL en ga naar die landen waar de sharia gepredikt word.
  en in NL geen voorrechten of speciale behandeling voor imigranten.
  geen voorrechten of speciale begandelingen voor imgranten of wat hier komt al deze zooi uit ons land en gewoon NL WET voor iedereen.
  ongeacht cultuur of afkomst.gewoon NL
  NL take it or leave!
  en eigen volk en ouderen eerst!
  iedereen die denkt de sharia in ons land denkt erop na te houden het land uit.en dubbele
  nationaliteit onmiddelijk afschaffen.geen NL paspoort of uitgeprosedeerd onmiddelijk terug naar herkomst,en jihadisten niet toelaten of weer terug laten keren na uitreuzen voor oorlog en nooit meer erin!

 5. Te gek voor woorden dat smokkelaars deze mensen in gammele bootjes en bijna zonder brandstof de middellandse zee opsturen en europese (oorlogs)schepen ze na een telefoontje van de smokkelaars ophalen uit de middellandse zee en naar italie brengen in plaats van terug naar libie of andere arabische landen die veel meer ruimte hebben als europese landen maar die ze niet willen hebben maar wellll net als saoudi arabie onlangs aanbood 6000 moskeeen wilde bouwen in west Europa

  1. Asielindustrie en deugvolk willen zijn, is a bitch….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s