Beste Claudia

Beste Claudia,

Het jaar is nog geen vijf dagen oud en er wordt nu al heel veel gespeculeerd over de oudejaarsconference van 31 december 2016 Want, ja, Claudia, die eer is aan jou.

Of je er al over hebt nagedacht? Hoor ik in een radio interview, of je al weet je waar je het over gaat hebben. Hoe kan dat nou denk ik, stelletje malloten. Het jaar is nog geen week oud en ze vragen jou al waar je het over ruim 360 dagen over gaat hebben. Heb je een glazen bol op je bureau of weet je bij voorbaat al wie je graag belachelijk wil gaan maken. Lijkt me in dit land in deze tijd niet echt heel ingewikkeld.

Nog zo’n intelligente vraag; had je het verwacht dat ze je zouden vragen? Het enige correcte antwoord volgde, ik heb de hele VARA af geneukt en toen had ik beet. Want zo werkt dat dus nog steeds in omroepland.

Claudia, of je de show van Herman gaat evenaren maakt mij totaal niet uit. Als je het mij vraagt, liever niet, ik vond het namelijk niks. Niet mijn humor. Ik heb niet een keer gelachen, het was saai en achterhaald.

Dus doe lekker je ding. Noem een stuk of drie dingen die een onuitwisbare indruk hebben gemaakt, dat moeten we gaan halen aankomend jaar. Gooi er een grapje over Wim Lex tussendoor. Zing een mooi liedje dat Jeroen zeker niet kan nadoen, sowieso niet moeilijk want jouw stem is 1000 keer beter en blijf lekker dicht bij je zelf, dan komt het helemaal goed.

Oh ja en bereid je niet te veel voor. Het nieuws van vandaag ligt immers toch gewoon weer bij de oude  kranten van morgen.

Liefs Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s