Marokkaan geweigerd bij tankstation Delft

nieuwsDelft – Vanmorgen vroeg werd een Marokkaan geweigerd in de winkel van een tankstation in Delft. De man wilde direct na openingstijd naar binnen, maar nog voor de arme man bij de schuifdeuren van de winkel was, had de winkelbediende al op de alarmknop gedrukt en bleven de schuifdeuren voor de man dicht. Het valt niet met zekerheid te zeggen, maar waarschijnlijk heeft de weigering van de man toch te maken met zijn getinte huidskleur, zijn postuur, de bivakmuts die hij droeg, de afgeplakte kentekens op zijn BMW 318i of het vuurwapen waarmee hij liep te zwaaien. Nadat de man doorkreeg dat hij buitengesloten werd, loste hij een aantal schoten op de ramen van de schuifdeur in een poging om toch nog binnen te komen. Dit is de man helaas niet gelukt. Terwijl hij met zijn schouder tegen het glas van de schuifdeur beukte kwam niet veel later met gillende sirenes de toch al vaak bevooroordeelde politie aan. En in plaats van om te vragen waarom de man graag naar binnen wilde, werkte de politie de man hardhandig tegen de grond. In ieder geval is hier sprake van discriminatie, racisme, geweld en rassenhaat. Het tankstation in Delft was niet bereid om ikwasinharen.nl een paar kritische vragen te beantwoorden over hun handelen. Wij betreuren dit zeer en hopen dat een partij als DENK heel groot mag worden in Nederland, zodat zo’n geval van letterlijke uitsluiting van een bepaalde etniciteit niet meer voor hoeft te komen in een land wat van iedereen is!

een reactie

  1. […] Marokkaan geweigerd bij tankstation Delft […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s