#08 IWIH rent errûg vroeg

rood fietspadZoals beloofd, een korte update van de hardloopprestaties van IWIH. Vanmorgen om 06:15 sharp stond IWIH op een fietspad, welke niet in Haren ligt, startklaar. Het doel van vandaag was 5.0 kilometer joggen, wederom in een tempo van 9:20 min/km. ’s Ochtends hardlopen is ideaal; geen fietsers, geen elektrische fietsers, geen wielrenners, geen mountainbikers, geen brommers, geen wandelende stronthopen en geen wandelaars. Gewoon he-le-maal niets! Dit keer kwam IWIH al redelijk snel in zijn tempo en heeft hij eigenlijk 4 kilometer lang in een roes gelopen.

Met het gewicht gaat het niet al te best, dat staat inmiddels op plus 1.0 kilogram, maar @ZijwasinHaren probeert IWIH wijs te maken dat het extra gewicht spiermassa is. Natuurlijk weet IWIH wel dat dit lulkoek is, maar het klinkt beter in de oren dan dat hij teveel vreet door het sporten. Morgenochtend gaat IWIH weer zwemmen en komende donderdag gaat hij 3.0 kilometer lopen. Na donderdag worden de afstanden wat langer. Maar aanstaande donderdag volgt dus de volgende update.

3 reacties

  1. ZWIH heeft wel gelijk hoor, over die spieren.
    Voordeel daarvan is dat spieren meer verbranden dus dat afvallen komt goed! Zet hem op, IWIH!

    1. Zullen we afspreken, ook al is iets helemaal waar, dat we nooit zeggen dat ZWIH gelijk heeft, met wat dan ook?

  2. Lulkoek weegt minimaal 1,0 kilogram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s