Denk trolt Dion Graus

Het was weer even van dik hout zaagt men planken in de 2e kamer. Een stevige botsing tussen Dion Graus (PVV) en Selçuk Öztürk (DENK) tijdens een debat over ritueel slachten. De engrechtse media maakt er direct van dat Denk de PVV voor nazi’s heeft uitgemaakt maar wie neemt TPO en consorten nog serieus? Vrouwenmepper en zelfbenoemd ridder van de bruine hemden brigade Dion Graus ging weer eens ouderwets uit zijn plaat over uitsluitend het ritueel slachten van moslims want oh wat zielig voor alle lieve diertjes. Öztürk merkte op dat in de jaren 30 het ook zo begon met maatregelen tegen de joden in Duitsland en had daarmee best een goed punt. Het ritueel slachten is voor de PVV natuurlijk vooral een stok om de islamitische hond te slaan. Over het ritueel slachten van hun vrienden uit Israël hoor je ze niet zoveel. Maar het is toch minder erg, zoals bij alles, als een niet-moslim iets doet. De grote denker en financieel expert van de PVV Graus speelde weer eens, met het schuim op zijn bek, de vermoorde onschuld want volgens hem zijn ze op dit punt wel heel consequent bij de PVV. En daar heeft ridder Dion dan wel weer een punt. De uit de PvdA gegooide Öztürk noemde Graus vervolgens een knuffelpoliticus en dat was ook wel weer humor. Altijd lastig als mensen je gaan bestoken met je eigen retoriek. Gelukkig voor Graus zette de kamervoorzitter uiteindelijk de microfoon uit van de lange arm van Erdogan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s