Camiel Eurlings is rap gevallen

olympia-159933__480Eindelijk. Camiel Eurlings is afgetreden. Na het behalen van een gouden plak ‘vrouwbeuken’ is het doek gevallen voor Eurlings. Deze oud-politicus was een groot voorbeeld voor alle oud-politici in dit land. Daarom is het goed dat wij als land – een vrij democratisch land – een grens trekken. Tot hier en niet verder. Vrouwen komen nu massaal in de media om te vertellen dat zij ook in elkaar gebeukt zijn door een oud-politicus van het CDA. Als zij ’s avonds over straat lopen worden deze vrouwen nageroepen door oud CDA-politici die nu een bestuursfunctie hebben. Dat is wel een kenmerk van oud-politici van het CDA die nu ergens op het pluche zitten. Groepsvorming. Naroepen van vrouwen. Schelden met ziektes. Het is algemeen bekend dat vrouwen onder oud-politici van het CDA die nu een bestuursfunctie hebben als minderwaardig worden beschouwd. Dit land gaat gebukt onder straatterreur van christelijke witte mannen met macht die ooit in de politiek hebben gezeten en nu een bestuursfunctie hebben. Op Vespa’s rijden ze op een neer door de straten om vrouwen lastig te vallen. Dure jas met bontkraag. Typisch CDA. Het ondermijnen van vrouwen zit ook in de cultuur van christelijke witte mannen met macht die ooit in de politiek hebben gezeten. Hun moeders voeden die kinderen trouwens niet op. De moeders verzaken om christelijke witte jongens die politieke ambities hebben op te voeden. Camiel Eurlings is geen uitzondering. Camiel Eurlings is een boef. En boeven moeten in de dit land keihard worden aangepakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s