Beste Peter R #staystrongappie

money-2033591__480Een meer dan interessante zaak heb je binnen gesleept bij je kersverse letselschade/advies/onrechtmatigedaad-kantoor. Wij verheugen ons al op RTL Boulevard waar je ongetwijfeld jouw totaal niet relevante en uiterst objectieve mening zal geven. Vanuit kantoor stuur je een persbericht (en daar laten we het voorlopig bij) en vanuit privé-oogpunt ben je een goed betaald expert over ongeveer alles waar je maar expert in kunt zijn. Je hebt in ieder geval een uitdrukkelijk mening over alles en dat moet betaald worden.

Want dokken zullen ze bij Ajax en/of de KNVB. Of en wanneer Nouri is verteld dat hij een (wellicht zeldzame) hartafwijking had doet nu niet meer ter zake.

De kans is immers uiterst groot dat Nouri wel degelijk is verteld over deze hartafwijking maar dat Nouri, voetballer in hart en nieren, straatvechter en bovenal een heel goed voetballer, thuis niks heeft gezegd, omdat het allemaal wel mee viel volgens de artsen.

Dat het dus helemaal niet mee viel kwam naar voren toen hij ineenzakte. Toen niemand wist wat te doen. Toen men veel te laat begon met reanimeren. Toen veel te laat de ambulance arriveerde. Natuurlijk wist Nouri het (veronderstelling). Heeft hij thuis niks gezegd (veronderstelling). Omdat hij dondersgoed wist dat zijn vader of moeder of beiden hem naar de cardioloog zouden slepen en dat was nou net niet wat Nouri wilde. Nouri wilde voetballen. Niks meer en niks minder. En wij begrijpen dat dondersgoed van Nouri. Aan Peter R. nu de schone taak om te ‘bewijzen’ wat de KNVB en/of Ajax  en/of Nour wel of niet gezegd heeft.

Wij volgen de zaak op de voet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s