Serieus Mr. Kuijpers?

law-1063249__480‘Je moet wel achter een zaak kunnen staan wil je de verdachte bijstaan’. Hierbij citeren wij mr. Kuijpers in de zaak tegen Holleeder. JH Kuijpers wil Geert Wilders niet bijstaan omdat hij niet achter de zaak staat. Welke zaak bedoelt u dan eigenlijk mr. Kuijpers? De zaak tegen de Marokkaanse gemeenschap. De hoofddoekgerechtigden van ons land die boos zijn omdat ze geen hoofddoek meer zouden mogen dragen? Want veel meer dan het feit dat de heer Wilders wat minder van dit soort in ons land wil heeft de zaak niet om handen.

Nee dan het handenbindertje van een Holleeder, daar kan Kuijpers wel wat mee. Logisch, hij staat achter deze zaak. Als u zich af vraagt waarom dan zullen wij u dat even duidelijk proberen te maken.

Op het moment dat je op auditie gaat bij Holleeder ben je de sjaak. Zo simpel ligt dat. Holleeder accepteert geen nee. Bij een nee is het einde toekomstperspectief. Het enige perspectief dat je dan nog rest zijn de zes plankjes die je sinds kort zelfs bij IKEA kunt bestellen. Kunnen je kinderen, die nog zo gezellig bij Willem op schoot hebben gezeten, deze zelf in elkaar knutselen.

En ach, wanneer ze bij het in elkaar zetten van de plankjes een schroefje missen zullen ze alleen nog maar denken; niet alleen bij Willem zat een schroefje los maar ook bij mijn vader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s