Baudet tegen vrijheid van meningsuiting!

Hypocriete volksmenner/pianist/huilebalk/populist/schedelmeter/aandachtshoer Thierry Baudet heeft aangifte gedaan tegen minister Ollongren. Want in tegenstelling tot hem mag zij niet wat steviger een debat in gaan. Dat is voorbehouden aan engrechtse populisten zoals hijzelf natuurlijk. Zelfbenoemd intellectueel Baudet mag wel praten over omvolking in plaats van mensen op de vlucht voor oorlog en geweld. Zijn partijleden mogen wel praten over rassen en daar vervolgens allerlei rare conclusies aan verbinden. Zij mogen wel beginnen over een zelf verzonnen partijkartel dat ergens in Amsterdam is gehuisvest. Om over af en toe een vrouw haar nee niet horen maar te zwijgen.  In zijn eigen partijprogramma is Baudet nog voor het afschaffen van allerlei wetten over belediging en haatzaaien maar nu even niet. Nu komt dat even niet uit. Dat hij nog niet begonnen is over het ontslaan van de minister, dat is namelijk 1 van zijn hobby’s. En dan kan je er ook altijd nog even FvD’s eigen website bijhalen:

Screenshot met dank aan:

een reactie

  1. […] hier, hier, fascismealert hier, hier, hier en hier en over schedelmeters van FVD; hier, hier, hier  en over Heil Trump; hier en hier. Wij waarschuwden een tijdje geleden al voor het gevaar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s