Vader Abraham nog steeds kwijt en niemand boeit het

Pierre Kartner is nog steeds zoek en dat is nog steeds geen groot nieuws. Vader Abraham is vermist en niemand boeit het. Dat is een kenmerk van de huidige tijd, iemand kan dood in de winkelstraat liggen, maar iedereen loopt door. Ons individualisme wordt onze collectieve ondergang. Als Vader Abraham straks dood in het bos wordt gevonden, gaan we eerst 12 selfies nemen met zijn bolhoed op en daarna bellen we pas 112. Het is voor de rest een complot hoor, maar hangen al zijn gouden platen nog aan de muur? Of zijn die ook verdwenen? Maar aangezien een kroniek van een naderende dood geen nieuws is, zou een leeggeroofd huis van Vader Abraham zeker geen journaalopening worden. Zou het totale gebrek aan nieuwsvoorziening rondom deze man komen omdat Vader Abraham eigenlijk nationalistisch als de pest is? De heer Kartner heeft zijn mening nooit onder stoelen of banken gestoken. Nummertje over de boeren, over Pim Fortuyn, over Arabieren. Over hoe mooi Nederland is. Dat soort onderwerpen kunnen allemaal niet in een globalistisch Nederland. Hij wordt in Hilversum gehaat, dat wordt hij. Wij vinden hem een held. Een echte held. Daarom zullen wij tot hij gevonden is (dood of levend) zo af en toe een van zijn pareltjes op de site plaatsen.

Vader Abraham heeft ooit een nummer geschreven over Arabieren in Nederland en dat nummer is uit de handel genomen. Hij kreeg zelfs bedreigingen van de aanhangers van het geloof van de naastenliefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s