Hypocrisie met de PVV

Oh, oh, oh wat zijn ze weer ongelofelijk hypocriet bij de PVV. Dat je als partij geen oplossingen hebt en maar wat roept zonder financiële onderbouwing is allemaal nog tot daar aan toe. Je bent populist of niet natuurlijk. De wat racistische toon, maar wel net binnen de grenzen van de wet, ik lach er soms zelfs om maar dat hypocriete altijd STEEDS MAAR WEER! Schreef al een stukje over de kwestie Faber maar nu er nog meer bekend is geworden nog maar eens. De belachelijke reacties vanuit de PVV.

Die volledig voorbij gaan aan het feit dat dit nu juist de mevrouw is die zo onverschrokken van leer trok tegen Co Verdaas (Pvda). Dat kan je nu niet even weg moffelen. Als je zelf de mond zo vol hebt over integriteit en zelfs aangifte gaat doen tegen Verdaas vanwege foute declaraties kan je dat nu niet buiten beschouwing laten. Die zaken zijn met elkaar verweven sterker nog onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dan nu zeggen dat het niet handig was is in dit licht een gotspe. Zo onvoorstelbaar hypocriet.
En over hypocriet gesproken. Dat je als partij dieptepunt na dieptepunt op je naam zet in de tweede kamer en dan nu het gore lef hebt om over fatsoen te beginnen. Of na het oprichten van een polenmeldpunt je huis op laat knappen door…polen.
Ik snap best dat mensen een soort tegenpartij gaan zoeken uit onvrede en besmuikt lachen om het vaak clowneske gedrag van Wilders in de kamer. Maar dat je als kiezer over dit soort zaken heen kan stappen snap ik absoluut niet.

12 reacties

 1. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Wilders heeft een one issue partij. Die wil alleen zijn haat op moslims maar botvieren, voor de rest hebben ze geen enkel fatsoen.

  1. Svennusmax · · Beantwoorden

   Oeh! Fatsoen! Wij hebben toevallig een Keurmerk van Fatsoen van de Fatsoenspolitie gekregen! Ik neem aan dat jij daar ook bij zit en bepaalt wat fatsoenlijk is en wat niet? Bedankt voor al het goede werk in ieder geval!

   1. Zwijneveld · ·

    Ik ben toevallig BOA in dienst van de fatsoenspolitie en u krijgt van mij een fatsoensbekeuring. Wilt u hier even blijven staan? Heb met de portofoon een echte agent gebeld, die komt er zo wel een keer aan.

   2. Fatsoenspolizei? Wollt Ihr den totalen krieg!

 2. Svennusmax · · Beantwoorden

  TEEDS MAAR WEER!

  1. In de aangeleverde tekst stond STEEDS MAAR WEER ! Waar is die S gebleven IWIH ?

 3. Is dit een soort Quid? Die vond ik al niks maar is toch beter. Je gaat hier aan heel veel zaken voorbij Matthijs, en niet omdat het stuk anders te lang werd.

  1. Nou vertel. Zijn we het er over eens dat het onderwerp hypocrisie bij de PVV is? Waar ga ik aan voorbij?

   1. 2QT2BSTR8 · ·

    Nou dat de zaken die Faber deed, partij gerelateerd zijn en niet publieksgerelateerd. Geen overheidsinstantie. Belangrijk verschil. Had anders geweest als ze de kosten op de provincie had willen afwentelen. Voor partijzaken is geen openbare aanbesteding vereist.

 4. Euh ik zei partijgerelateerde zaken, geen geld. En daar krijgt een partij subsidie voor vrij te besteden. Zullen we eens kijken welke bedrijven andere partijen inhuren en wie daarvan partijlid zijn?

 5. […] nog eens het treiteren van vluchtelingen door PVV coryfee Marjolein Faber bij. U weet wel die van eigen kroost eerst. Vooral als er websites gemaakt moeten worden van ons belastinggeld. En natuurlijk kennen we haar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s