Streetfighter 2

Vroeger had je geen GTX-kaarten, Xbox-ones of tablets. Geen peperdure Razer toetsenborden of muizen met 16.000 dpi. Niets geen HD of UHD, maar gewoon 16 kleuren en het aantal pixels kon je met het blote oog tellen. In die tijd had je een MSX of een commodore 64 en was je net zolang met laden bezig als je dat uiteindelijk kon spelen. En toch bleef je die games keer op keer opnieuw proberen. Je had toen namelijk nog geen laffe saved games, waardoor je, als je eenmaal af was, weer helemaal opnieuw kon beginnen. Vandaag gaan we Streetfighter 2 opnieuw spelen en ons opnieuw aan een stukje geschiedenis irriteren! Aaarrgghhh (Klikkkk om te spelen…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s