Stelling nemen

Als auteur moet ik natuurlijk gewoon stelling nemen en dat doe ik dan ook hier op Iwih. Maar ik heb liever niet dat anderen dat voor mij doen. Zo lees ik net dat we fel voor zwarte Piet zijn en zo lust ik er nog wel een paar. Het gaat hier met de dag meer op GeenStijl lijken en dat is geen compliment. Een open deur intrappen is aan ons welbesteed zullen we maar zeggen. Winkels die niet racistisch genoeg zijn moeten we vanaf heden allemaal boycotten. Onze mening dringen we op en als dat niet goedschiks gaat dan maar kwaadschiks. Kapot moet de Hema met hun halalworst.

Vanaf nu zijn hier alle vluchtelingen gelukszoekers want Geert hep gelijk en peilingen liegen niet. Moslims noemen we vanaf nu allemaal geitenneukers. Ophoeren met nuance en een verschil tussen de extremisten en de gematigden is er vanaf nu ook niet meer bij. Een moslim is een moslim, hoe makkelijk wil je het hebben? En die moeten gewoon allemaal het land uit. Genoeg is genoeg, minder (3x) en zie je nou wel? Alle andere gelovigen noemen we hier, na goed overleg dus einde discussie, christenhonden. Islamofoben bestaan niet (meer) en die omschrijven we vanaf nu als de alwetenden oftewel aanhangers van Geert. Die alle ellende al lang van tevoren zag aankomen in zijn glazen bol. Slijters zijn allemaal debiele middenstanders die heel de dag in de weer zijn met ballonnen en koffie drinken. Grafiekjes zijn er voor gutmenschen en moeten we mijden als de pest. De domlinkse propaganda op de nationale tv prikken we gewoon doorheen. Hun tijd komt nog wel als wij straks de macht hebben. Zijn ze in een klip en een scheet verboden. Iedereen weet toch hoe de zaken werkelijk zitten? <Bosma modus aan> Dat de apartheid in Afrika vooral de schuld van het ANC was en al het slechte de schuld van de Pvda is? </Bosma modus uit> Er is helemaal geen klimaat verandering, allemaal HOAX! En geld naar de derde wereld helpt helemaal niks. Geen cent komt op zijn plaats. Iedere vingerwijzing naar het westen is landverraad en kritiek op een vredelievende natie als Israël is helemaal uit den boze. Enigszins proberen te begrijpen waar wat pijnpunten zitten voor islamieten is gewoon je kop in het zand steken. Dan ben je gewoon af. Zullen we proberen (weer) gewoon voor onszelf te spreken?

4 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Er zit jou iets heel erg dwars volgens mij. Wil je een paar zakjes Movicolon van mij? Misschien komt het dan wel los.

  2. Niks mis met mijn onderbuik hoor.

  3. Weggejorist en opgerot
    Aagh kom op nou. Ook hier?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s