Marokkaan geweigerd in supermarkt

jumbo2Gisteravond is in een kleine Zuid-Hollandse plaats (wegens privacy redenen hebben wij besloten om de plaatsnaam niet te publiceren) een Marokkaan geweigerd in een supermarkt (Hallo J****!). De man kwam met 2 lege boodschappentassen aan bij de schuifdeuren van de supermarkt, waarop de supermarktmanager hem de toegang ontzegde. Hierbij wees de supermarktmanager op het door de zon vervaagde kaartje met openingstijden van de supermarkt.
De Marokkaan knikte ogenschijnlijk beleefd naar de supermarktmanager en terwijl de nog aanwezige omstanders op de parkeerplaats hun adem inhielden, liep de Marokkaan met de 2 boodschappentassen stevig in de hand gedrukt, terug naar de plek waar enkele fietsen geparkeerd stonden. De Marokkaan legde de boodschappentassen op de bagagedrager van een donkere grijze fiets, waarna hij de snelbinders met een soepele beweging om de tassen trok. De Marokkaan trok met een ruk zijn fiets sleutel uit zijn rechterbroekzak en stopte deze in het slot van de fiets. De fiets sprong met een luide klik open. Hij had klaarblijkelijk de juiste sleutel die bij het slot van de fiets hoorde. Uiteindelijk stapte de Marokkaan op zijn fiets en reed in de richting van het centrum weg van de supermarkt.
Zodra de supermarktmanager zag dat de Marokkaan vertrokken was, ging hij verder met het sluiten van de schuifdeuren. De omstanders keken nog heel even beduusd, maar pakten al snel de draad weer op en spoedden zich richting huis. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen bij dit voorval.

3 reacties

 1. Waarom dit zinnetje erbij vermelden ; Hij had klaarblijkelijk de juiste sleutel die bij het slot van de fiets hoorde.

  Stelletje sensatie zoekers 9 van de 10 keer gaat het nieuws bij julie nergens over. En proberen julie alleen olie op vuur te gooien. Geef maar door aan de gene dit soort dingen schrijft hij of zij mag werken aan zijn mislukte talent die hij of zij dacht te hebben. Onprofessioneel is het zeker! Net pubers op de werk vloer dan komt er ook geen goeie zak naar voren.

  #mijnmening net zoals tig andere die hebben heb ik er ook een. #mocro power! Ga maar kapot. Doei.

 2. Vrije Nator · · Beantwoorden

  Ik geloof niet dat deze lezer het helemaal snapt.

 3. Het was sluiting tijd .
  Wat is hier het probleem nu .Marokko turk of Nederlander .sluiten is sluiten..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s