Schrijversblok

U verwacht natuurlijk van ikwasinharen.nl gewoon dagelijks wat nieuws. En terecht, daar streven we ook naar. Zojuist vroeg IWIH of één van de redactieleden nog wat content zou verzorgen. Tot zijn verbazing luidde het antwoord: NEEN! Nou accepteert IWIH zomaar NEEN en dus vroeg hij, geheel terecht, waarom niet. Je zou nu heel goede redenen verwachten waarom er niets gepost wordt. Bevalling, trouwen, een dodelijk ongeval, een terroristische aanslag et cetera, zijn voor IWIH legitieme redenen om niet te hoeven schrijven. Maar waar komen de redactieleden mee? Niet eens met een slecht verzonnen smoes. Nee, het hele zooitje kan niets typen vanwege een ‘schrijversblok’. Alsof het een besmettelijke ziekte is, hebben ze allemaal een schrijversblok. Beste redactieleden, een schrijversblok bestaat niet. Net zoals er geen vissersblok of een prostitutieblok bestaat. Niet ziek betekent dat je gewoon je werk moet doen! Maar goed, door dit aanstekelijke wijvengejank, hoeft u dus geen stukje te verwachten vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s