Kind (6) trouwt man van 55 in ruil voor eten en een geit

vg2ej1qu-jpg-large

In een beschamende incident dat licht werpt op de gesel van kindhuwelijken in het door oorlog geteisterde Afghanistan, werd een zes-jarig meisje gedwongen om een 55-jarige man te trouwen nadat haar vader haar naar verluidt in ruil voor een geit verkocht.

Zowel de bruidegom ‘Seyed Abdolkarim’ en de vader van het meisje, geïdentificeerd als ‘Gharibwal’, zijn gearresteerd, na een klacht van een bezorgd familielid die op de hoogte was over de kwestie.
De vader van het meisje, die ook rijst, thee, bakolie en suiker ontving, samen met een geit, vertelde de politie dat hij niet in staat is om zijn familie te voeden en door het verkoop van zijn dochter hij een mond minder te voeden had.
Hij vertelde ook dat de man van zijn dochter hem had beloofd dat hij geen seks met haar zal hebben totdat ze 18 is.

Na de bruiloft nam Abdolkarim het meisje naar het huis van een familielid in Firozkoh in de provincie Ghor.
Hij vertelde zijn familieleden dat het meisje zijn dochter was. Echter, de betrokken familie informeerde de politie, dat Abdolkarim het zes-jarige meisje in de desbetreffende huwelijksnacht deed uitkleden.

Hoewel Abdolkarim is gearresteerd, verblijft Gharibgol naar verluidt weer bij haar moeder.
Ondertussen, heeft de vrouwenbewegingsbureau in de provincie Ghor gezegd dat het een proces voor echtscheiding zal voortzetten en ervoor zal zorgen dat de vader wordt ontdaan van zijn ouderlijke rechten.

Advertentie

3 reacties

  1. Wat een schitterende cultuur! wij kunnen nog veel van deze mensen leren, laten we nog meer arabieren importeren..

  2. Jeetje shit wat zielig!! 6 jaar !! Dat is mijn dochter nu en … nee kan me , kan echt echt niet beseffen wat een ouder denkt on dit toe te laten! En de moeder dan?! Als je zo iets toe staat ben je net zo schuldig! 6 jaar! Dan leer je net je eigen kont afwegen en veters te strikken en dan zo iets…. f…, zieke …. K… mensen hier op aarde zeg! Ik hoop niet dat die mannen hier mee weg komen , ‘maar ja afganistan he, mannen cultuur zou me niets verbazen met al die pedofielen

  3. Gerechtigheid · · Beantwoorden

    Ik zweer op alles wat me lief ! Deze hoerenzoon en die man die dat geapceteerd heeft miet je zn penis afslachten hij wilder dit zijn geen marokaan of Turken kan wel moslims zijn waarom reageer je hier niet op amk evladi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s