PVV: Alle autochtone Nederlanders een taser!

Schokkend!Den Haag – Wij, Nederlanders, lopen iedere dag enorm gevaar met de opkomst van de islam! Onze vrouwen, dochters, kinderen, ouderen en achterkleinkinderen worden dagelijks bedreigd door de islamisering en criminalisering van ons land. En daarom ga ik bij Geert Wilders voorstellen, dat iedere autochtone Nederlander uitgerust wordt met een taser. Ik mag er eigenlijk niet over praten, maar in het dagelijks leven sta ik heel dichtbij Geert. Ik werk namelijk in het geheim voor de PVV. Zodra ik hem even spreek, ga ik mijn voorstel met hem doornemen. Met een taser kunnen autochtone Nederlanders zich verdedigen tegen niet-autochtone Nederlanders of allochtonen. Hoe anders had het met Prinses Diana kunnen aflopen, als zij destijds een taser op zak had?

Als Nederlanders een taser bij zich dragen, kunnen zij die gebruiken zodra een buitenlander of vluchteling ze lastig valt. Voel je een hand op je schouder van een moslim? Bzzzzt en hup, daar ligt de dader op de grond. Zie je een buitenlander op een nieuwe fiets rijden? Bzzzzt en hatseflats, de fiets kan terug naar de rechtmatige eigenaar. Staan er moslima’s bij je grootmoeder op de stoep met een babbeltruck? Bzzzzt en oma kan weer rustig Hart van Nederland kijken. En er gaat natuurlijk ook een afschrikkende werking van zo’n taser uit. Ik denk niet dat terroristen zich hier komen opblazen als ze weten dat wij, oorspronkelijke bewoners van dit land, ze direct een stroomschok zullen geven, zodra wij vermoeden dat ze kwaad in de zin hebben en of een bomgordel dragen. Natuurlijk zou het beter zijn als we alle niet-autochtonen direct het land uit flikkeren, maar er zijn nog steeds mensen die het nodig vinden om Nederland kapot te maken door op een andere politieke partij dan de PVV te stemmen. Bovendien ligt het nog wat gevoelig met de vrouw van Geert, dus daar moeten we nog iets op bedenken.

Maar als jij ook voor een veiliger Nederland bent, stem dan met de komende verkiezingen PVV! Stem je geen PVV dan legaliseer geweld tegen Nederlanders, die zich niet kunnen verdedigen vanwege het gebrek aan een taser. Ik reken op jullie stem!

#PVV

RT!

een reactie

  1. Vind ik een goed idee, maak een wetsvoorstel en Loos het Snel door 1e & 2e kamer. Centrale Parel Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s