Nederland is het zat!

politiek

We moeten even praten beste mensen met een migratieachtergrond in Nederland. Jullie zullen hem wel steeds meer beginnen te knijpen en inderdaad lijkt het voor jullie helemaal de verkeerde kant uit te gaan. Met het duwtje in de rug vanuit Amerika door the Donald gaat de PVV weer omhoog in de peilingen en daar moeten we het even over hebben. Want het zijn niet alleen maar domme racisten dit keer die de kant van Wilders kiezen. Mensen zijn het zat dat jarenlang jullie kroost tot laat op straat loopt te spelen en hierbij door jullie nauwelijks gecorrigeerd wordt. Dat ze daardoor op de scholen slecht presteren, praat eens Nederlands thuis!, maar wel uitblinken in etterballen en de sfeer verzieken. Dat ze onmiddellijk de racisme kaart trekken bij de minste tegenwerking vanuit de maatschappij en dat het er altijd zoveel zijn. Dat ze in vrijwel alle misdaad statistieken bovenaan staan en na jarenlang politiek correcte blabla hebben wij daar geen zin meer in. En dan willen we zeker niet horen dat we een traditie aan moeten passen aan jullie of Sylvana Simons met haar eeuwige gejank over discriminatie. Om over Denk en tuigvloggers maar helemaal te zwijgen. Hoor je die ooit over kindbruidjes? Geen bijdehand gedoe nu van jullie kant. Een toontje lager nu is de boodschap van de boze blanke Nederlander. Aanslagen overal door islamieten en eerwraak op elke hoek van de straat. We zijn er weleens klaar mee! En dan die verering van die enge dictator Erdogan er nog eens bij en stug vol blijven houden dat het met al die vrouwen onderdrukking wel meevalt. Het is echt wel duidelijk hoor dat al die achterlijke regels door mannen bedacht zijn. En we willen ook geen politiek correcte rechters meer die een beetje op elke slak zout gaan leggen bij ons Geert om ons monddood te maken maar bij echte misdaad de daders altijd onbestraft laten. We verdommen het om criminele Marokkanen te zeggen in een toespraak want dat is wel duidelijk. Dan weten jullie dat maar vast voor als we straks de grootste partij van dit land zijn.

een reactie

 1. Onze lobbycratie heeft hier geen boodschap aan, roofzucht regeert.
  Een regering met wijsheden waar een kleuter zich voor zou schamen.

  Dank aan EU lobbycratie = onderwerping tot zombies EU, voorheen “Der Rat der Götter”.
  Slechts een select gezelschap bepaald wat we eten en wat we moeten vinden.

  Dank aan VVD voor het weggeven van onze cultuur aan werknemers lobby pensioenfondsen.
  Banken met landen prediken wederom eindeloze groei voor max. rendement 4% EV in plaats van een stabiele economie.

  Nederland is een schaduw van wat het was, opgepoetste, geparfurmeerde VVD zombies voorop.
  Met de Jodenster op critici herhaalt de geschiedenis zich, wederom voor een onderworpen Europa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s