Zoek uw schoolfoto en klaag aan!!

photographer-424623__480Dit land is af. Taakstrafland. Avondland nachtkaarsland. Maar zolang de Turkse buurman jou nog groet op straat, is er helemaal niks mis met de integratie. Balk. Oog. Blind. Tevens is de Nederlandse rechtspraak als een Syrische hbo’er die hier naar toe is gevlucht. Bestaat niet. Welkom is het nieuwe Nederland. Buigland, schouderophaalland.

Een of andere rechter heeft iets te hard met zijn hamer tegen zijn voorhoofd geramd en oordeelt dat islamitische moeders 500 euro schadevergoeding moeten krijgen omdat hun kinderen niet op de schoolfoto staan. De kinderen waren niet op school toen de schoolfotograaf zijn kiekje schoot op de Haagse Maria Montessorischool. Iets met Ramadan. En zo heeft het Nederlandse recht dus veroorzaakt dat scholen bang zijn geworden. Ze durven een maand lang helemaal niks meer te organiseren tijdens de heilige maand. Voor je het weet sta je als directeur voor de rechter. Waarom heeft u tijdens Ramadan een schooluitje gepland? Vuile racist. Bij ons op de redactie ruiken wij direct geld en hebben wij al onze oude klassenfoto’s opgezocht. Wij hebben een flink bedrag misgelopen en daarom gaan wij met terugwerkende kracht al onze scholen aanklagen. Vuile racisten.

In de jaren 80 zat Ik was in Haren op de havo. Maar tijdens de klassenfoto moest hij helaas mee naar de besnijdenis van zijn Joodse aangetrouwde achterneef. Dat doen Joden nu eenmaal, iets met geloof. Die klap is hij echter nooit te boven gekomen. Dagelijks kijkt hij nog naar zijn klassenfoto en huilt twee uur per dag omdat hij niet op de foto staat. Wij klagen de school aan voor een luttele 400.000 euro.

In de jaren 80 zat Overwin op de havo. Zij had toen verkering met een Italiaanse jongen. Zo katholiek als de Paus. Dus tijdens Pasen zat ze een week lang in Toscane Maria Maria te galmen. Schade; 1 klassenfoto en 1 uitje naar de Efteling. Wij klagen de school aan voor 600.000 euro.

In de jaren 80 zat Supermatthijs op de Vrije School. Hij had een vriendinnetje uit India. Dat kon toen gewoon. Maar tijdens Krishna Janamashtmi moest hij wel verplicht mee lammetjes offeren in een tempel te Vijayawada. Schade; 1 klassenfoto en een uitje naar Duinrell. Wij klagen die Vrije School aan voor 350.000 euro.

Luiz du la Pelz heeft in totaal 4 klassenfoto’s gemist. Al zijn scholen hadden het lef om schoolfotografen in te huren terwijl hij thuis het laatste Avondmaal naar binnen zat te kanen. Sowieso zijn Jehova’s van thuisonderwijs dus de uiteindelijke schade schatten wij op 760.000 euro.

Als er een advocaat is die onze zaak wil behandelen, graag mailen naar iwih@gmail.com

5 reacties

  1. Dit is pure laster! Ik heb nooit op de havo gezeten. Maar goed, voor 4 ton pas ik mijn curriculum vitae graag aan.

  2. Ik heb ook nog een paar van die klasse(n)foto’s. Ergens diep onderin het kelderarchief want als je er anno tegenwoordig naar kijkt schaam je je rot. Foute haardracht, foute kleding, foute pose: alles was fout als je het nu terug ziet. Op zich niets mis mee, voor die tijd was het normaal. Het enige probleem is dat anderen die foto’s ook hebben en ik me daarmee chantabel heb gemaakt. En dat moeten we niet willen, toch? Daarom: ban de klassenfoto en ban de zeurmoslim! Win-win!

  3. Waar kan ik dat indienen? Mijn dochter kon er ook niet bij zijn, vanwege een begrafenis.in de familie!

  4. ze moeten allemaal het land uit die Moslimen want ze krygen praatjes en dat willen wy niet als hollanders ik sta ook niet op de schoolfoto.wy eisen het terug van die moslims. wat een w—- rechter is dat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s