Vanavond nieuwe scoop bij Nieuwsuur

titanic-313353_1280WAT. EEN. SCOOP! Gisterenavond bij Nieuwsuur hadden ze ineens nieuws. En wat voor nieuws. Iedereen schrikken want schijnbaar zijn er in Nederland hoogstwaarschijnlijk misschien een paar scholen en moskeeën waar zo af en toe anti-Westen-, anti-homo-, anti-Nederland-, anti-christenen-, anti-kerstboom-, anti-Jezus- en anti-haringpropaganda onderwezen wordt aan jihadistische salafistische moslimkindertjes. En dat wisten we nog niet. Iedereen geschokt. Want het is natuurlijk niet zo dat er al vanaf de jaren tachtig constant door een paar lui wordt gewaarschuwd. Het is natuurlijk niet zo dat er de afgelopen jaren een paar figuren zijn geweest die benadrukten dat het hier uit de klauw gaat lopen met dat vredelievend geloof. Er zijn geen boeken geschreven. Geen columns. Er zijn geen politici geweest die in de Tweede Kamer op de gevaren wezen. Wij noemen geen namen maar Janmaat, Fortuyn, Jansen, Van Gogh, Hirsi Ali en Wilders. Maar die mensen zijn allemaal doodvermoord of bijna doodvermoord dus hoeven we ook niet meer naar zulke haatzaaiers te luisteren. Dat scheelt. Maar hulde voor Nieuwsuur. Echt zeer knap dat ze dit boven water hebben gekregen. Na jarenlang spitwerk. Hulde. En het houdt niet op want vanavond heeft Nieuwsuur wederom een gigascoop. Er schijnt een boot gezonken te zijn. Later meer.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s