Hongarije is een voorbeeld voor Europa

hungarian-flag-2414351__480Vandaag zijn er verkiezingen in Hongarije. Maar eerst even Israël. Want deze week zijn Israël, Hongarije en Europa aan elkaar te linken. Een 1 van die 3 is het debiele neefje van de groep. Maar we verklappen nog niet wie. Ok, ok, het begint met een E. Maar eerst Israël. Israël wil geen Afrikanen opnemen in hun land en stuurt ze terug. Israël is baas over hun eigen grondgebied, over hun eigen voorzieningen, hun eigen huisvesting, economie en migratiebeleid. Aangezien ze omringd zijn door landen die Israël het liefst zien veranderen in een parkeerplaats voor bakfietsen, is het voor Israël noodzakelijk om baas op eigen grondgebied te zijn. Dus als er ineens duizenden Afrikanen op de stoep staan, is het geheel aan Israël om te zeggen: daar is de deur. Dit was tegen het zere been van de VN. Want mensen op een trein zetten naar hun oorspronkelijke woonplaats lijkt heel erg op de deportaties van bijna 80 jaar geleden. En we hadden als Europa nou net met zijn allen afgesproken ‘dat nooit meer’. Vandaar wederom nogmaals andermaal een paar boten, treinen, vliegtuigen (die ’s nachts landen in Duitsland, stiekem) met duizenden Huppelafrikanen naar Europa. Europa heeft nog steeds schuldgevoel van hier tot Tokio. De Tweede Wereldoorlog werd 80 jaar geleden gewonnen, maar heden ten dage wordt de oorlog alsnog verloren.

Er zijn een paar landen in Europa die fuck you VN zeggen. Die fuck you EU zeggen. Die fuck you Afrika zeggen. Die fuck you islam zeggen. Zo’n land is Hongarije. Viktor Orban is hun leider. En Orban wordt vandaag herkozen door het volk. Door middel van verkiezingen. Viktor Orban zegt dingen als ‘islam past niet in Hongarije’ en ‘het is noodzaak om onze grenzen te bewaken.’ Grensbewaking is iets waar links Europa tegenwoordig op kotst. Bij links komt zure quinoabesyoghurt massaal via de slokdarm weer omhoog bij het horen van de term grensbewaking. Je moet er toch niet aan denken dat een uitgehongerde Eritreeër kapotgeschoten wordt aan de grens van Hongarije. Of nog erger, teruggestuurd wordt naar zijn eigen huis. In West Europa bieden we zulke mensen gewoon een douche aan. Een douche van iemand anders, maar dat maakt even niet uit. West Europa is bang voor sterke leiders. Dat komt omdat West Europa zelf geen sterke leiders heeft maar pluchepijpende, subsidieslurpende, baantjesbeffende, brusselknuffelende EU-zuigende nitwits als Verhofstadt, Juncker, Merkel, Rutte, Tusk en allerlei andere vage figuren. Sophie in ‘t Veld (God mag weten wat ze precies in het veld doet, red) is ook zo’n Europanitwit. Zij dreigt middels ferme taal om het stemrecht af te pakken van Hongarije. Want Sophie houdt niet zo van landen waar ze leiders kiezen die niet geheel in het D-66-stramien passen. Nou weet je Sophie, Viktor heeft één boodschap voor jou; fuck you.

een reactie

  1. […] heeft Orban gewoon gewonnen! Orban is een soort Rutte, ook niet weg te krijgen. Verschil is dat Orban i.t.t Rutte niks met de EU te maken wil hebben, alleen het omkoopgeld dat de EU tevergeefs in […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s