Nederland koopt massaal dennenappels voor 5 euro in een gigaplasticdoos!!

DtVdOBCXcAE-z-lIn een compleet rampjaar voor ikwasinharen.nl hebben we aan het einde van 2018 toch nog een hoogtepuntje bereikt. Terwijl de ene na de ander columnist dood ging, met ruzie vertrok, ziek werd, te links was, te rechts was, nog een keer ziek werd en wederom met ruzie vertrok, hebben we ondanks alles de krant gehaald. Even voor de jeugdige lezers; een krant is een soort tijdschrift van papier waar mensen allemaal ANP-berichtjes in geplakt hebben en dat dubbelgevouwen pak papier valt dan elke dag op de deurmat van 70-plussers. Nou, dat heeft IWIH dus maar mooi voor elkaar gekregen. De Telegraaf kwam een tweetje van IWIH himself op het spoor en hop wereldnieuws. IWIH liep in de Intratuin (dat is sowieso al nieuws) en zag twee dennenappels in de schappen liggen. Niet voor 1 cent, nee voor 2.50 euro per stuk! Wij herhalen: 2.50 per dennenappel. U koopt dus een stukje natuur voor 5 euro bij de Intratuin. Gelukkig zit er wel een plastic doos omheen waar een walvis de hik van krijgt. U betaalt dus eigenlijk 5 euro voor een plastic doos want dennenappels liggen doorgaans gratis in het bos. Nederland o Nederland u bent ongelofelijk doorgedraaid.

 

Advertentie

een reactie

  1. […] 6. Nederland koopt massaal dennenappels voor 5 euro in een gigaplasticdoos!! […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s