BREAKING: Asielzoekers doden zwanen

Vanmiddag belde er een vaste lezer van IWIH naar IWIH zelf: “Als je wil heb ik een primeur voor je, maar dan moet je nu meteen in de auto springen naar Heerlen (Limburg red.).” Hoewel we inmiddels niet meer de meest onbekende weblog van Nederland zijn, is een primeur nooit weg en dus springt IWIH meteen in die oude Ford van hem. Tijdens het rijden vertelt de lezer hem dat IWIH naar de Burettestraat in Heerlen moeten en moeten aan bellen bij nummer XX (De bewoners willen niet bekend worden in verband met eventuele represailles.) Eenmaal er naar toegesneld, belt IWIH aan bij nummer XX, waar hij een hevig ontdaan echtpaar treft. Er blijken twee zwanen te zijn gedood door asielzoekers, althans volgens het echtpaar. Het echtpaar laat IWIH netjes binnen en biedt hem een kop koffie aan.

Leni vertelt hoe ze ’s ochtends na het boodschappen doen al een zwaan miste: “Wij kwamen terug van het boodschappen doen en ik zeg tegen mijn man: Kijk Japio is er niet, we noemden de zwanen Japio en Simon, van die serie van Gerard Cox weet je wel, Toen was geluk heel gewoon, dat vonden wij altijd heel erg leuk, vandaar. George grapte nog, die zal wel een lijndienst hebben dan vanmorgen.” “Na het middageten,” vertelt George verder, “gaven we altijd het brood dat over was aan de zwanen, elke middag! Leni was net aan het afwassen en ik was vast het overgebleven brood in de boterhammenzak aan het doen voor Japio en Simon. Toen ik naar buiten keek zag ik ineens twee van die asielzoekers uit het klooster hier verder op. Het was verschrikkelijk. Ze hadden een laken bij zich, één van die asielzoekers gooit het laken over de kop van Simon en die andere springt op zijn rug, pakt hem bij zijn nek bek en draait hem zo de kop om.” Het enige wat nog aan de zwanen herinnert, zijn een paar witte veren aan de slootkant.

Leni barst in snikken uit: “Ik wist ook ineens wat er met Japio was gebeurd ’s ochtends. Ik vind het zo erg, waarom doen dat soort mensen dit?” Het lukt Leni niet meer om verder te vertellen. George neemt het verder over: “Die zwanen waren alles voor ons, het waren een soort van kinderen voor ons en die schoften draaien die arme beesten zo de nek om. Één van de asielzoekers pakt het dode dier bij de kop en gooit hem zo over z’n schouder en loopt er mee weg. En wat ze daar nou mee gaan doen? Vreten ze ze op of verkopen ze die ergens? Ik zou het niet weten. Maar dat soort volk hoort hier toch helemaal niet thuis in Nederland? Laten ze elkaar lekker afmaken in die vreemde landen, maar blijf met je poten van onze zwanen af.” Leni zegt nog een soort van hoopvol maar tegen beter weten in: “Ik denk dat ik Japio en Simon nooit meer terug zal zien.”

japio en simon

Leni pakt een boek met foto’s van de zwanen, die ze de afgelopen jaren gemaakt heeft. Het zijn twee heel normale zwanen om te zien, maar voor deze mensen heel bijzonder, zoals Leni en George erover vertellen.

Na het bezoek aan Leni en George, besluit IWIH naar het klooster te rijden, waar de asielzoekers wonen om hun kant van het verhaal te horen. Helaas krijgt IWIH te horen dat ze bij het klooster nog nooit van ikwasinharen.nl gehoord hebben en dat ze hem ook niet te woord gaan staan over dit voorval. Het is een zaak die ze intern zullen uitzoeken en daar is bemoeienis van een onbekende website niet gewenst. Ook na lang aandringen kwam IWIH niet verder dan de receptie.

Wij bij ikwasinharen.nl hopen dat u dit soort ‘incidenten’ blijft melden, want dit soort mensen past zich niet aan aan onze cultuur, maar maakt onze cultuur ondergeschikt aan die van hen, met alle gevolgen van dien, iets wat in onze ogen niet de bedoeling kan zijn.

Lees ook: Asielzoekers laten meebetalen aan hun eigen opvang. Goed idee?
Lees ook: Is de Nederlandse staat in oorlog met zijn eigen bevolking?

Dit verhaal is een hoax, of te wel verzonnen. De reden hiervan vind je hierrr

55 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Als dit waar is, vreet ik de hond van de buren op!

    1. Taqiyya de vries · · Beantwoorden

      ik denk dat het wel klopt , toen ik op azc ’s werkte zag ik ook een x op azc delfzijl pauwenveren en resten in de vuilnisbak liggen , azc dronten een half schaap in een sporttas en op azc schagen renden ze (asielzoekerkids) achter een gewonde zwaan aan. de dieren ambulance heeft em meegenomen. azc burgum ook koikarpers vissen bij de buren …op azc heerenveen mochten ze ook graag vissen met stroom want dat werkt zo goed ….maar de kampioen was een gast op azc sneek die zei ik weet niet hoe die drie egels in mijn fietstas zijn gekomen , misschien erin gekropen ? na doorvragen bleek dat die pisvlek ze wou inpakken in klei en ze dan in de oven doen en ze daarna uitlepelen…..was lekkernij in irak….en het leipe is dat het COA (en de beveiliging de opdracht geeft) alles met de mantel der liefde bedekt want cultoer en hun eigen baantje.

      1. Ach je hebt een slechte groep Nederlanders die rare dingen doen met dieren en je heb een bepaalde groep asielzoekers die het ook doen, enige verschil die laatste groep halen het nieuws…

    2. machokoolhof@msn.com · · Beantwoorden

      ik vraag mij af wat voor tuig wij binnen halen,dit is niet de eerste keer dat zo iets gebeurd,ik vind het heel erg voor die mensen,dat ze hun zwanen dood hebben gemaakt.deze land gaat echt naar de klote..terug schoppen naar hun eigen land,dan kunnen ze daar de boel dood maken..een woord gezegd tuig is het,de Nederlandse staat komt echt nog wel in oorlog tegen zijn eigen bevolking.

  2. Hoop dat iwih meer voeten aan de dijk krijgt om wel te woord te worden gestaan. Ga zo door. En wat hier gebeurt is wat die …. hebben gedaan s maar beter aks k alleen.. . ……. zet zrg GENOEG

  3. Besteedt het dan uit aan een bekendere redactie die ze wel te woord willen staan.

    1. We zijn al bekend. Dus nee, we besteden het niet uit. We hebben onze eigen journalisten ter plaatse

      1. Hetty Vinke · ·

        Oke, jullie zijn al bekend maar dit is toch te belangrijk om niet algemeen bekend te worden. Mooie primeur maar op deze manier gelooft geen hond het. Ook ik twijfel aan dit verhaal en dat zou ik niet doen als het een bekend(ER) blad was geweest. Wat is nu belangrijker. Jullie ego of het aan de kaak stellen van deze minkukels?

  4. Ik heb er nog wel één voor jou!
    Of eigenlijk wel 80 …
    Of nog meer zelfs!!!

  5. Gerrie Brouwer · · Beantwoorden

    Ik geloof dit verhaal wel, maar hoe weet je dat het asielzoekers zijn, kunnen toch ook Nederlanders zijn?
    Gewoon een vraag hoor, geen kritiek!

    Ik vind dit erg!

    1. Ik zou zeggen: “Lees de tekst”

  6. @Hetty Vinke
    Waarom neemt de media geen contact op met ikwasinharen om het verhaal te checken? Blijkbaar zijn een paar dooie zwanen niet zo interessant voor de wij-praten-alles-goed-journalisten in Nederland.

    1. Zelfs RTV Parkstad zwijgt.

      1. Ik woon hier in de wijk… en heb hier ook niemand over gehoord… Dus weet niet of het klopt

    2. inderdaad de media moet dit oppikken!!!

  7. Komt er dan niemand op het idee om aangifte te doen ?

    1. Ja waarom niet met een aangifte gedaan

      1. Omdat valse aangiftes strafbaar zijn.

  8. In Belgie stelen en vreten ze de koi’s op .

  9. Wat een stelletje asociale beesten zijn het toch. Stuur het hele zooitje terug, kunnen ze elkaar daar de nek omdraaien. Hoelang moeten we het nog allemaal pikken. Onze vrouwen zijn niet meer veilig, en nu onze dieren ook al niet.

    1. Op rotten met volk. Terug sturen naar eigen land.

  10. Wilem peppinck · · Beantwoorden

    -Wegens Fatsoen verwijderd.-

    1. je moet je laten nakijken mafkees… je bent een gevaar voor de samenleving! beter draaien ze JOU de nek om..

  11. Vind het maar een raar verhaal, waarom is de politie niet gebeld toen ze dat zagen gebeuren, ik zou dat toch niet moeten zien en was er op af gestapt.

  12. Krant van slapend Nederland · · Beantwoorden

    Wij van Slapend Nederland willen even weten of het om witte of zwarte zwanen gaat? ? Aangezien wij altijd klakkeloos dit soort nieuws overnemen zonder bron vermelding, maar toch graag wat extra’s willen toevoegen .

  13. Je zou ook het bericht eerst kunnen lezen voordat je iets overneemt. De kleur is te herleiden.

    1. Krant van slapend Nederland · · Beantwoorden

      Oh het zijn de 2 zwanen van de foto?
      Dan vraag ik ook toestemming om deze foto te gebruiken ;-)

      1. Het valt ook uit deze zin op te maken: ‘ Het enige wat nog aan de zwanen herinnert, zijn een paar witte veren aan de slootkant.’ Maar het waren twee witte zwanen inderdaad en geen zwarte of ganzen zoals inmiddels hier en daar beweerd wordt.

  14. Sorry dat ik het zeg, maar twijfel aan de waarheid van het verhaal. Er wordt duidelijk verteld dat 1 vd zwanen zwart is, maar de foto die ze bij het verhaal hebben toegevoegd zijn beide witte zwanen. Van het fotoalbum die ze afgelopen jaren hebben verzameld???

    1. Kunt u mij aangeven waar ik heb beweerd dat de zwanen zwart zijn? Het waren witte zwanen, zie de foto.

    2. tammie torensen · · Beantwoorden

      Da’s een standaardfoto knuppel.

  15. Waar is het bewijs?? Kan ook een verzonnen verhaal zijn!

    1. Krant van slapend Nederland · · Beantwoorden

      Het staat ook op facebook! En wat op facebook staat, is waar!

  16. Ja dit soort ding kan je verwachten van mensen die alle dieren, vissen en planten als eten zien. Wij moeten voor ze zijn en na denken dat ze dit sorte acties kunnen uitvoren. Zij weten niet beter. De schapen en kooien enz zullen ook goed in de gaten gehouden moeten worden. Ze moeten van te voren verteld worden dat ze van die beesten af moeten blijven. Vlees komt hier vandaan alleen uit de winkel anders wordt je opgepakt en de gevangenis ingegooid.

  17. Hoewel we inmiddels niet meer de meest onbekende weblog van Nederland zijn, is een primeur nooit weg en dus springt IWIH meteen in die oude Ford van hem.” Zijn jullie nou serieus, of is dit een slap aftreksel van De Speld? Je moet wel heel diep zakken om dit soort verhalen te verzinnen, stelletje sensatiezoekers.

  18. stelletje schorem ze krijgen toch genoeg van de staat

  19. Wat een schoften..normen en waarden kennen de meeste niet tegenover vrouwen en kinderen..maar ook onze dieren zijn dus niet veilig….dat ik als nederlander een hekel krijg aan dit soort mensen..heeft niets met discriminatie te maken..maar met de dingen die ik tegen kom in het werk dat ik doe…en dit soort dingen…die vieze landverrader van mark rutte moeten wij als bevolking eens aanpakken.!hij zit met zijn geld en bewaking wel veilig !maar ons stelt hij bloot aan agressie..diefstallen..intimidatie..en onnodig dierenleed en minachting van de vrouwen.!!ik begrijp niet dat de regering niet snapt dat juist dit soort mensen ervoor zorgt dat de bevolking tegen is !!!zodra er ook maar iets van geweld tegen mens of dier is…deze personen dan meteen op de boot zetten en nooit meer binnen laten.!zo filter je de slechte van de goede asielzoekers en schep je op den duur een goede band met de mensen die zich wel willen aanpassen…en breng je de tegenstand voor opvang ook aanzienlijk terug..door een punt te stellen …dat je hier welkom bent..zolang je je aanpast en onze normen en waarden te respecteren !! Maar MARK RUTTE HEEFT HET WEER EENS TE DRUK MET ZIJN CORRUPTE BIJHANDELTJES…!!terwijl het toch anders kan !!!

    1. Ik heb een idee: laten we je voorstel toepassen op de hele bevolking. Zetten we alle slechte Nederlanders erbij op die boot. Gelijke monniken, gelijke kappen toch?

      Of geldt je voorstel alleen voor vluchtelingen, want in dat geval ben je wel degelijk aan het discrimineren.

  20. Wat een kansloos verhaal. Kan me kapot ergeren aan dit soort riool journalistiek. Geen enkel bewijs en lekker iedereen opruien tegen Asielzoekers. Als het waar zou zijn leg je die mensen een straf op en vertel je da dat hier niet kan. Maar opmerkingen laat ze elkaar gaan afslachten in hun eigen land slaan nergens op.

  21. Of het zijn kop karpers of het zijn zwanen. Maar het coa moet zich eens achter de.oren krabben en realiseren waar ze mee bezig zijn en wat ze binnen halen.

  22. Geen woorden voor gelijk terugsturen die lui

  23. weggefatsoeneerd – Zwanen zijn een beschermddiersoort, wat zij doen in hun eigen lnd oke, boeie maar blijf ingodsnaam van onze zwanen af.

    We zouden eigenlijk sommige asielzoekers ( die al scheef zijn gegaan) zo goed moeten straffen zodat iedereen kan zien dat als je buiten de wet hanteerd dat je ook gepakt zal worden op de harde manier.
    Die lui moeten zich aanpassen aan ons en niet andersom zoals Nederland altijd heeft gedaan!!

  24. De afgelopen 40 jaar is het dierenleed in Nederland fors toegenomen. Zal er een causaal verband liggen tussen de groei van het aantal moslims in Nederland en het toegenomen dierenleed?

  25. Vaag verhaal!
    Ik kom uit Heerlen.
    Er is daar (A) geen klooster met asielzoekers in de buurt.
    Het dichtstbijgelegen AZC is 7,4 km! weg van de Burettestraat, gelegen aan Imstenrade 6.
    http://www.routenet.nl/route.aspx?task=route&stations=NjY1NDkwLjUxNjQ4XzY1ODc2NzcuNDAxN19JbXN0ZW5yYWRlXzZfNjQxOV9IZWVybGVuX0hlZXJsZW5fTkxfOQ2~NjY1MzA4LjE1NjhfNjU5NTkxMS45NDkzX0J1cmV0dGVzdHJhYXRfXzY0MTUgU01fSGVlcmxlbl9IZWVybGVuX05MXzY1
    .
    (B) Ik ken iemand uit de Burettestraat, heb het deze persoon gevraagd en hij weet helemaal van niets!
    .
    Ik zeg Hoax.
    .
    Waar slaat het op dit soort BS de lucht in te slingeren?

  26. Schoften…..WEG ERMEE!!!!!!EN WEL VANDAAG!!!!!!!!

  27. Wat een enorme onzin is dit.

    1. Hoe weten die mensen dat het asielzoekers waren? Hadden ze hun AZC-t-shirt aan of zo?
    2. Eerste reactie bij het zien van zwanenmoord = bel de eerste de beste xenofobesensatiecentrale in plaats van de politie?

    Het enige dat hier ont-‘breaking’ is, is uw gezond verstand en journalisitieke basisvaardigheden. Ga vooral zo door als je wilt dat niemand je serieus neemt.

  28. Bennie Jongenelen · · Beantwoorden

    2 personen, betekend geen 55. 000 vluchtelingen!
    Het verhaal gelood ik niet, een drama verhaal is.
    En als het daadwerkelijk zo is geweest, dan hadden die zwanenliefhebbers er even heen moeten lopen of even op raam kunnen tikken en die mensen erop moeten aanspreken!

  29. De foto van het park en de vijver en die van de 2 zwanen komen niet overeen. Stemmingmakerij.

  30. Vreselijk die dierenbeulen!!!

  31. Inmiddels half jaar verder en het is al uitgebreid gecheckt op andere sites: verhaal is compleet verzonnen. Er zit daar niet eens een AZC…

Plaats een reactie