Blowjob

marijkehelwegenkomkommer_gr

Beste mannen van Nederland,

Jullie maar denken dat wanneer wij een vriendinnen avond, vrouwenweekend, dames onder elkaar weekje weg hebben, het alleen maar hebben over het feit dat jullie nooit eens de vuilnisbak buiten zetten, de dop niet op de tandpasta doen, je onderbroek onder het bed gooien, als je al iedere dag een schone aantrekt, je sokken altijd op twee verschillende plaatsen achterlaat, waardoor wij vervolgens de schuld krijgen van het feit dat er nooit een compleet paar uit de machine komt.

Klopt, klopt allemaal, maar die discussie, zover je van een discussie kunt spreken duurt doorgaans niet langer dan een minuut of tien. Maximaal.
Waar jullie klagen over het feit dat wij altijd hoofdpijn hebben, ongesteld zijn, te moe zijn, geen zin hebben, jullie daardoor veel te weinig seks hebben en dat een blowjob doorgaans sowieso een no go is, kunnen wij jullie verzekeren dat jullie het totaal bij het verkeerde eind hebben.

Wij willen heus wel veel vaker seks, maar misschien moeten jullie gewoon een beetje meer je best doen. Ons een beetje teasen als je uit je werk komt. Wanneer we staan te koken even langs ons heen lopen en heel voorzichtig in ons oor blazen of misschien wel stiekem langs onze borsten strijken. Want wij zijn helemaal niet te moe voor een potje stevige seks of een flinke blowjob. Dat denken jullie maar of dat maken jullie jezelf wijs.

Wanneer wij na het klagen over de tandpasta dop en de vuile was gaan we het hebben over jullie piemels. Over de grootte ervan, de lengte, de breedte, de dikte. Ja dat hadden jullie niet gedacht zeker. Niets blijft geheim voor de meiden onder elkaar. Jullie worden van top tot teen doorgelicht. De bierbuik, de kale kop alles maar dan ook alles komt aan bod.

Waar jullie stoer doen in de kroeg en elkaar wijs maken dat ondanks het feit dat wij altijd hoofdpijn hebben je toch best wel aan je trekken komt, klagen wij over het feit dat jullie misschien wel denken dat jullie een God in bed zijn maar dat de kwaliteit vaak toch wel wat te wensen overlaat.

Dus als jullie nou wat aan de kwaliteit gaan werken zorgen wij voor minder hoofdpijn en dan komt het toch allemaal nog goed met die blowjob die jullie zo graag willen.

een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s