Staatsgevaarlijk D66(6)

Ja, ze zijn ‘eerlijk’ gekozen, althans er zijn een aantal verdwaalde, verwarde voornamelijke spierwitte Nederlanders die gestemd hebben op Alexander Penthouse. Maar wilden deze verwarde witte mensen hem ook daadwerkelijk als kapitein op het zinkende schip dat men het Koninkrijk der Nederlanden noemt?

Persoonlijk ben ik van mening dat de verwarde D66-aanhang toch wel wat anders voor ogen had toen ze het rode potlood boven het lege blokje van deze verwarde partij met aan het roer een verwarde, tikje oranje, man hadden zweven.

Sinds ze aan het roer staan gaat er van alles mis, wordt wat krom is recht gepraat en krijgt Rutte nog steeds de schuld van alles. Of Thierry, bovenal Thierry. Na Wilders heeft D66 en met name ‘mevrouw’ Ollongren een nieuw doel gevonden dat gekruisigd moet worden.

Niet Alexander Penthouse moet worden geslachtofferd maar Thierry Baudet en tussen neus en lippen door ook nog even Annabel Nanninga.

Iedereen die de praktijken van D66 in de weg staat moet worden neergehaald. Is het niet linksom dan is het wel rechtsom en desnoods recht door zee. Dat laatste wordt lastig want D66 is veel maar absoluut niet recht door zee.

Laat in vredesnaam iemand van deze verwarde partij in de komende weken opstaan en zich terugtrekken zodat het huidige kabinet een minderheidskabinet wordt en de boel ontploft.

Ontploft voor Thierry Baudet daadwerkelijk geslachtofferd wordt, Annabel Nanninga ergens wordt teruggevonden en Pia haar zin krijgt en alle Nederlanders nu niet meer alleen financieel worden leeggetrokken maar ook orgaantechnisch.

Of is de neukhut van Alexander Penthouse alleen maar bedoeld als orgaanopslagplaats?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s