Moslims de nieuwe Joden?

https%3A%2F%2F40.media.tumblr.com%2F074137e2c1123122b7701893b87167dd%2Ftumblr_not9k0IgJE1us58feo2_1280

Volgens bovenstaand plaatje zou je denken dat de moslims de nieuwe joden zijn. De moslims zijn qua geloofsovertuiging voortgekomen uit het judaïsme maar om te stellen dat bijvoorbeeld de moslims de nieuwe joden zijn op andere fronten? IK DACHT HET NIET!

Na aanleiding van diverse discussies op Twitter, onder andere door bekeerling Arnoud van Doorn weer aangezwengeld

image
of eerder een soortgelijk vergelijk door de bondskanselier van Oostenrijk, zal ik mijn mening hier op IWIH maar eens laten horen.

Tweede wereldoorlog

De joden werden gedwongen om een gele ster als “onderscheidend” te dragen. NEEN ze werden als beesten gemarkeerd! Of er werd simpelweg “ACHTUNG JUDEN” op hun huizen en winkels gekalkt. Ze moesten vluchten of onderduiken zoals Anne Frank dat moest. Lukte dit niet dan werden ze zomaar door de Gestapo afgevoerd per trein naar bijvoorbeeld Kamp Westerbork en later om VERNIETIGD te worden naar een vernietigingskamp zoals Auschwitz. Maar eerst werden ze nog als (werk)slaven gebruikt en uitgemergeld als gevolg van ondervoeding. Stierven ze hierdoor niet, tja, TOEN WAS ER NOG ALTIJD HET GAS!

Ja natuurlijk worden er nu moslims én ANDERE gelovigen zwaar getroffen in het midden-oosten door bijvoorbeeld ISIS of door oorlog in Syrië waardoor er vluchtelingen naar Europa komen. Echter is dit niet als gevolg van ÉÉN gek en zijn achterlijke drang voor een zuiver ras in combinatie met landjepik, maar als gevolg van een steeds groter wordende terroristische denkwijze binnen de islam!

1980-2013

Als we kijken naar integratie binnen Nederland, zijn er zeker nog wat wensen te over als we onze multiculturele participatie samenleving willen laten slagen. Er worden miljarden Euro’s besteed aan integratie, taalcursussen, opleidingen en andere participatie mogelijkheden. Nu vraag u eens af, stonden de Joden destijds ook ‘bovenaan’ in tabellen met cijfertjes zoals: criminaliteit (groepsgeweld, -terreur, moorden, loverboys), subsidie (eigen scholen, anti-discriminatiebureau’s, koffiehuizen, zalencentra, belangengroepen), school drop-outs, werkloosheid, huiselijk geweld, analfabetisme, homohaat, joden- en ongelovigenhaat, uitkeringsafhankelijkheid, overgewicht, babysterfte, autosomaal recessieve aandoeningen en geestelijke handicaps als gevolg van inteelt?

2014 – toekomst?

Tegenwoordig vertrekken steeds meer islamitische jongeren naar het buitenland, om daar als soldaatje van Mohammad (vzmh) te fungeren als “koppensnellertje”, “vuurfantoom” of “cultuurbarbaar”! Vinden ze daar hun 72 maagden, wat een eer is voor ze, klagen hun vaders ook nog eens de Nederlandse staat aan omdat wij als land, en niet zij als opvoeders, schuldig zijn aan hun dood. Go figure. Terwijl de Joden alweer massaal vluchten van de ene HEL (EUSSR) naar hun geliefde thuisland Israël het front!

Lees ook:

Nederturken de nieuwe Joden? DENK, denk eens na!

4 reacties

  1. Moslims komen niet voort uit het judaisme.
    Allah is een mas God met 3 dochters.

  2. Nee dit is absoluut geen tekst geschreven door een persoon die partij kiest.
    Zal wel aan mij liggen maar de vraag die gesteld wordt (titel) is nooit beantwoord.
    Maarja, het is dan ook geschreven door iemand die gelooft dat één persoon (Adolf Hitler) verantwoordelijk was voor de 2e wereldoorlog, en niet een hele organisatie.

    1. Partij kiezen. Zijn de feiten die ik benoem in dit blogje te weerleggen? Zo ja, graag. Zo neen, zie ik je rectificatie van de beschuldiging gaarne verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s