Dalende misdaadcijfers CBS-overzicht van Grotere Wij van mei 2018

firearm-409000__480Nederland is zo gelukkig. CBS pompt elke week wel een paar grafiekjes onder onze neus over hoe blij we zijn. We hebben ontzettend veel vertrouwen in elkaar. Wij zijn ontzettend gelukkig met elkaar. We hebben ontzettend veel vertrouwen in de overheid. Alleen dat milieu. Daar zijn we zo bezorgd over. Laten we snel duizenden euro’s uitgeven aan milieuvriendelijke huizen, auto’s, zonnepanelen, tuintegels en koffie. Dit land is volgens het journaal perfect en onze koning Willem IV kan ontzettend blij zijn met het feit dat de Nederlanders zo lekker bezig zijn met het grotere en bredere wij in dit ontzettend positief land. Hier weer een overzicht van heel de maand mei. U had ons gemist, dat klopt. We hakken de waarheid niet meer in tweeën, maar u krijgt gelijk de gehele maand mei voor uw positieve kanis.

1 mei – ‘moeder’ laat baby achter in winkel na mislukte diefstal in Schiedam. Man met pistool wordt gearresteerd in Rotterdam. En man wordt in Hengelo (daar waar massaal banden worden lek gestoken) overvallen door 5 mannen. Een paar ‘Duitsers’ lopen te zwaaien met een wapen in Glanerbrug. Man in Breda aangehouden na bedreiging met mes. In Steenbergen is er een steekpartij. In Veenendaal krijgt een café een kogeldouche.

2 mei – in Ede intimideert een ‘groep jongens’ een vrouw en kind. In Rotterdam wordt er een pakketbezorger bedreigd met een mes. In Rotterdam raakt er iemand gewond na een schietpartij. In Amsterdam is er een dode en een gewonde na een schietpartij. In Dordrecht wordt er een jongen mishandeld door twee jongens. In Lelystad raken er twee mensen gewond bij een steekpartij. In Den Haag is er een schietpartij. In Rotterdam wordt er een agent in zijn gezicht geslagen door een groep ‘jongeren.’ En in Weert is er crisisberaad over criminele asielzoekers.

3 mei – veel politie in Amsterdam, er worden drie mensen aangehouden. In Rijswijk is er een gewelddadige overval en in Enschede wordt er een jongen mishandeld.

4 mei – in Zwolle wordt er een 12-jarige jongen mishandeld. In Stavenisse wordt er met geweld een hond gestolen. In Breda wordt er een vrouw mishandeld tijdens een overval. In Ter Apel steekt een 20-jarige asielzoeker een man neer. Voor de rest schaffen we het vandaag wel.

5 mei – leve de vrijheid. In Amsterdam raakt er een iemand gewond bij een woningoverval. In Gilze wordt er een man mishandeld. In Rotterdam wordt er een conductrice mishandeld. In Middelburg worden toeristen geslagen door een ‘verwarde man’. In Sint-Willebrord wordt er een oudere vrouw gewond achtergelaten na een aanrijding. Mannen in Bergen op Zoom in elkaar geslagen door een ‘groep vrienden’. In Amsterdam raken twee mensen gewond na een overval op een supermarkt. In Breda is er een agressieve man die verward agenten agressief en verward benadert. In Roosendaal ligt er ineens een mishandelde man op straat. (BREDA-BERGENOPZOOM-ROOSENDAAL-BINGO!!) In Eindhoven worden mensen bedreigd door een verwarde man. In Capelle aan den IJssel worden agenten mishandeld. Op de A59 bij Waalwijk rijdt er een automobilist door nadat hij een vrouw heeft aangereden. In Eindhoven wordt iemand van Stadstoezicht mishandeld en in DEN HAAG STEEKT een verwarde man willekeurig DRIE mensen neer, maar mevrouw Krikke heeft alles onder controle. We schaffen het nog.

6 mei – alle vlaggen kunnen weer een jaar opgeborgen worden. Of misschien wel voor altijd. In Roosendaal wordt een meisje met een fles op haar hoofd geslagen. In Vlissingen is er een gewelddadige straatoverval. In Den Bosch worden er drie mensen opgepakt na een vechtpartij. In Bergen op Zoom sleurt iemand een hond achter een trike aan. In Tilburg worden een man en een vrouw in elkaar geragd door twee mannen. In Tilburg wordt er een vrouw aangerand. In Weert zwaait er een man met een mes bij het AZC. We schaffen het nog wel even. In Rotterdam is er een steekpartij. In Almelo worden kinderen en agenten uitgescholden en bedreigd met de dood. In Amsterdam is er een steekpartij. Een man wordt in Arnhem mishandeld door een ‘groepje mannen.’ In Halsteren rijdt er een automobilist door na een aanrijding. In Den Bosch is er een mysterieuze schietpartij.

7 mei – in Den Bosch worden twee NS-medewerkers aangevallen. In Bloemendaal valt een strandrukker meisjes lastig. Alweer een aanranding in een trein. Ditmaal in Roosendaal. In Helmond is er een waar autobrandfeest. In Best wordt er een vrouw beschoten met allerlei kogels.

8 mei – reispatronen wijzen op verhoogde activiteit dreiging gelijktijdige aanvallen in West Europa. Voor de rest niks aan de hand. Vandaag een filmpje op internet waar een jongen van 14 zwaar mishandeld wordt door een ‘groep jongens’ in Tilburg. In datzelfde Tilburg wordt er bijna een vrouw gewurgd door een man. In Zandvoort wordt er een man met glas in zijn gezicht gestoken. In Heerlen bedreigt een ‘verwarde man’ een beveiliger met een bijl. In Rijswijk is er een overvalletje. In Eindhoven zijn er ineens heel veel overvallen. In Delft regent het kogels. In de Haagse wijk Duindorp blijft het onrustig. In Woerden raakt er een vrouw gewond bij een vechtpartij. In Apeldoorn is er weer een overval in een woonhuis. De Amsterdamse jeugd krijgt een groet van de jihadistische frontsoldaten. In Ede roept er een frontsoldaat Allahu Snackbar terwijl hij het personeel van de Mac bedreigt. Het is onduidelijk of hij het tweede bakje mayo gratis heeft gekregen. In Rotterdam staat er ineens een man zonder vaste woon- of verblijfplaats in een slaapkamer van een vrouw. In Tilburg wordt er een agent geslagen. Op de Maasvlakte worden agenten bedreigd. In Naaldwijk worden er vijf man opgepakt. Politie alom. In Amsterdam wordt er een 13-jarige jongen mishandeld.

9 mei – in Den Haag hebben we een doorrijder na een ongeluk. In Rijen wordt er een vrouw belaagd. In Eindhoven zorgt er een verwarde man voor gevaar. In Dordrecht wordt er een vrouw door een etalageruit gegooid. In Utrecht wordt er een bewoner vastgebonden en geslagen bij een woningoverval. In Soest raakt er een bezoeker van een kermis gewond bij een vechtpartij. In Den Haag raken twee mensen gewond bij een vechtpartij. In Rotterdam is er een vechtpartij met mes. In Woerden raakt er een vrouw gewond bij een vechtpartij. In Maastricht steekt er een man zijn huis in brand en bedreigt onderwijl politieagenten en brandweermannen.

10 mei – in Utrecht is er een steekpartij. In Den Bosch is er een steekpartij. In Almelo is er een vechtpartij en twee aanhoudingen. In Woerden rijdt er iemand bewust in om iemand. In Amersfoort raakt er een man gewond bij een vechtpartij. In Amsterdam loopt er een straatrover met mesje op straat. In Velzen-Zuid is er een steekpartij na de wedstrijd Telstar – De Graafschap. In Ede rijden jongens met een mes op een scooter bewust in op agenten. In Eindhoven is er een ontvoering. In Rotterdam wordt er iemand mishandeld bij een overval. In Grave ligt er ineens een bewusteloze, gewonde man in zijn huis. In Den Haag is er en steekpartij. In Amersfoort wordt er iemand bedreigd met een pistool.

11 mei – in Poeldijk wordt er een 20-jarige jongen mishandeld. In Utrecht vindt er een mishandeling plaats bij een verkeersruzie. Onder toeziend oog van een kind. In Emmeloord wordt er een man doodgestoken. In Poortugaal raakt er een man gewond nadat hij op zijn hoofd is geslagen met en hamer. In Vlissingen is er een grote verkeersruzie. In Deurne wordt er een echtpaar op brute wijze overvallen. In Groningen wordt er een pizzakoerier gewelddadig overvallen.

12 mei – in Rotterdam is er een gewelddadige overval. In Alphen raakt er iemand gewond bij een vechtpartij. In Den Haag is er wederom een steekpartij. In Tilburg rennen allerlei asielzoekers over het spoor nadat ze weigerden te betalen voor de bus en bespugen en bedreigen agenten. In Houten worden schoten gelost. In Soest is er een grote vechtpartij. In Amsterdam wordt er een agent beroofd van zijn vuurwapen bij een verkeersruzie. In Rotterdam is er een steekpartij. In Oss is er een steekpartij en grote vechtpartij tussen ‘jongeren’. In Brielle wordt er een jongen overvallen en mishandeld. In Breda bedreigt er een man personeel van een tattooshop.

13 mei – in Steenwijk wordt er een man in de fik gezet na een overval in zijn auto. In Soest (wederom Soest) moet de kermis dicht na een reeks geweldsincidenten. In Oss wordt er een 15-jarige jongen beroofd en met een wapen bedreigd. In Bergen op Zoom is er een schietpartij. In Breda worden er een man en vrouw bedreigd met een mes. In Tilburg wordt er een meisje lastiggevallen door een ‘groep jongeren’.

14 mei – in Amersfoort stijgen de inbraken. In Amersfoort haalt een arrestatieteam een verdachte man uit zijn woning. In Amersfoort is het goed wonen. In Breda rijdt er een scooterrijder door nadat hij en meisje kapot rijdt. In Arnhem wordt er een man gewelddadig beroofd. In Rotterdam is er een steekpartij. In Grave vlucht er een gevaarlijke gevangenen uit een Touran.

15 mei – in Arnhem is er een steekpartij. In Amsterdam is er een schietpartij. In Delft moet de politie schieten om een boef te vangen. Op de A4 bij Ossendrecht rennen er ineens allemaal verstekelingen alle kanten op. Chaos alom, maar we schaffen het allemaal nog wel.

16 mei – rustige dag. Nee, geen grapje. Een rustige dag. In Tilburg is er een mishandeling en in Breda wordt er een vrouw AFGESLACHT op straat. Een ‘verwarde man’ uit Syrië steekt tientallen keer in op een vrouw. Midden in een woonwijk. Maar dit is oprecht een rustige dag. Zie je wel dat het goed gaat in het land.

17 mei – in Helmond is er een zedenmisdrijf. In Delft wordt er een coffeeshop onder vuur genomen en overal knallen en zo. In Rotterdam wordt er een 71-jarige vrouw bruut mishandeld. In Den Bosch is er een mishandeling bij een verkeersruzie. In Roosendaal wordt er een agressieve boef aangehouden. In Amersfoort wordt er een man mishandeld bij een beroving. In Grave is er bij het AZC gedoe, mishandeling, bedreiging etc. Voor de rest gaat het daar best goed. In Utrecht wordt er een autoschadebedrijf beschoten. In Tilburg wordt er een agressieve man aangehouden.

18 mei – in Zwolle worden twee jongetjes onzedelijk bejegend. In Rotterdam is er een schietpartij. In Zoetermeer is er een mishandeling. In Hoofddorp wordt er en machinist afgetuigd. In Tilburg wordt er een conducteur mishandeld.

19 mei – in Leiderdorp is er een steekincident. In Nijmegen worden negen mensen aangehouden bij een vechtpartij. In Alblasserdam wordt er een man mishandeld. Achter de duinen van Den Haag is er een gewelddadige beroving. In Amsterdam is er een schietpartij.

20 mei – schietpartij Den Haag. In Amsterdam zwaait er een verwarde man met een mes. In Den Bosch wordt er een man bewusteloos geslagen door een ‘groep jongeren’. Weer autobranden in Helmond. In Amsterdam is er een steekpartij. In Tilburg sluipt er een man een verzorgingshuis binnen met een mes.

21 mei – een vluchtende verdachte van verdachte zaken wordt door politie neergeschoten in Rotterdam. In Delft is er en steekpartij. In Dordrecht worden zeven mensen aangehouden bij een vechtpartij. In Nijmegen is er een steekpartij. In Almelo is er een zware mishandeling.

23 mei – in Nijmegen wordt er een vrouw bedreigd bij een woningoverval. In Rotterdam ligt er ineens een handgranaat voor een deur van een discotheek.

24 mei – in Amersfoort wordt er een zwangere vrouw in haar buik getrapt. In Den Haag worden ramen van een hindoetempel ingegooid. In Leerdam misdraagt een agressieve man zich. In Den Bosch is er een steekincident. In Arnhem wordt er een oude vrouw beroofd.

25 mei – in Breda wordt er een 16-jarig meisje neergestoken bij een school. In Almelo raakt er een man gewond omdat hij bewust wordt aangereden. In Amsterdam is er een steekpartij. In Deventer is de burgemeester enorm boos na weer een autobrand. In Groesbeek wordt er geprobeerd een huis in de fik te steken van een gezin. In Zwolle loopt de kermis uit de hand. In Valkenswaard worden een man en hondje aangereden door een auto en natuurlijk rijdt de automobilist door. In Spijkenisse is er een steekpartij waar een 15-jarige jongen gewond bij raakt

26 mei – in Nederhemert wordt er een man zwaar mishandeld. In Dordrecht worden er zes aanhoudingen gedaan na een steekpartij. In Den Bosch rijdt een man bewust in op een vrouw. In Bodegraven gaan ‘jongeren’ met elkaar op de vuist. De ME moest de boel sussen. In Arnhem loopt een verkeersruzie zo uit de hand dat beide auto’s in de berm belanden. Brokstukken, gewonden, aanhoudingen, chaos alom. In Vrouwenparochie wordt een tweeling helemaal de tering in geslagen.

27 mei – opnieuw weer nog een keer schoten gehoord in Utrecht. In Den Haag gaat een vrouw ambulancepersoneel te lijf. In Den Haag is er een grote vechtpartij. In Breda wordt er een man mishandeld. In Hengelo valt een schennispleger meerdere vrouwen lastig. In Almelo wordt er een man mishandeld.

28 mei – in Breda raakt er een fietser gewond bij een opzettelijke aanrijding. En in Breda is er een schietincident. In Den Haag wordt er een man zwaar mishandeld. In Leiden wordt er een KNULLETJE VAN 4 JAAR door oudere jongens in elkaar gerost. De school boeit het geen fuck. Die zijn vast bang voor represailles van inspecties of van ouders van de daders. Lekker zo’n angstcultuur. OP DE MEERPAAL IN LEIDEN WORDT UW KIND DE TERING INGESCHOPT.

29 mei – in Den Haag wordt er een 14-jarige jongen neergestoken. In Diemen haalt een arrestatieteam een verwarde man uit zijn woning. In Waardenburg is er een steekpartij. En ook in Spijkenisse is er deze week weer een steekpartij. In Rotterdam is er tumult bij een vechtpartij tussen allerlei Turken voor het Turkse consulaat. In Hellendoorn wordt een 15-jarige jongen mishandeld.

30 mei – in Schiedam wordt er een verwarde Syrische man neergeschoten. Er valt een dode. Een politiehond die een verwarde bijl tegen zijn hoofd kreeg. In Den Haag is de Hindoetempel wederom slachtoffer van geweld. Arm gebouw. Stenen hebben ook gevoel. In Deventer loopt er ineens een bebloede man op straat. In Groningen schiet de politie een Irakees met mes in zijn been. In Haarlem zwaait er een verwarde man met een mes bij een school. In Enschede pakt een arrestatieteam een verwarde man op. Bij voetbalclub DWS heerst er een angstcultuur en sluit de deuren. Voor de rest weten wij niet waar dat mee te maken heeft. In Haarlem wordt er een man mishandeld. In Almelo is er een ernstig zedenmisdrijf. In het AZC Ter Apel wordt er een vrouw gestoken door een azc’er.

31 mei – de Hindoetempel in Den Haag is het geweld beu. In Groningen zet een verwarde man zijn woning in brand. In Oisterwijk krijgen asielzoekers een gebiedsverbod. In Zutphen wordt er een woning van een gezin (Danny S, red) opgeblazen. In Gennep wordt er een agent buiten westen geslagen. In Apeldoorn wordt er een man mishandeld bij een overval. In Delft wordt er een taxi meerdere keren bewust aangereden op de snelweg. De chauffeur raakt gewond. In Utrecht wordt er een man mishandeld. In Spijkenisse wordt een vrouw lastig gevallen door vier jongens. In Oosterhout mishandelt een man zijn dochtertje en ex-vrouw. In Almkerk mishandelt een man zijn vrouw en spuugt naar agenten. In Tilburg wordt er een vrouw tot bloedens toe mishandeld. Spoedassistentie, pepperspray en zeven aanhoudingen bij een wietplantage in Rotterdam. In Eindhoven wordt er een politieauto compleet beklad met schunnige teksten. In het Pools, dus niemand kon het lezen, maar toch. Respect weet je.

 

3 reacties

  1. […] om het bankhangend volk dom te houden. Want wat ging het goed in januari, februari, maart, april en mei. En juni? Geen idee, want wij stoppen met die maandelijkse overzichten. Het is namelijk veel werk […]

  2. […] ze hebben geen idee en doen ook maar wat. Vandaar dat wij in januari, februari, maart, april en mei van dit jaar een korte update gaven over hoe gaaf dit land was. Ook wilden wij onze Koning Willem […]

  3. […] zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk in dit land per week toenam. Ook in […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s