Positief SCP-CBS-dalende misdaadcijferoverzicht van juni 2018

revolver-2789388__480Positief zijn we. Enorm blij lopen we op straat met z’n allen. En dat we positief zijn horen we bij Jinek dus het is waar. Zodra SCP met een rapport komt, is dat rapport journaalopening en zit de directeur vervolgens heel positief bij Eva Paudwdd. Alles wordt in het werk gesteld om het bankhangend volk dom te houden. Want wat ging het goed in januari, februari, maart, april en mei. En juni? Geen idee, want wij stoppen met die maandelijkse overzichten. Het is namelijk veel werk om al die dalende misdaadcijfers bij te houden. En op de redactie draaien we inmiddels helemaal door van al die dalende positieve misdaadcijfers. Maar omdat onze trouwe lezers met smart op het Positieve Grotere-wij-baf-baf-baf-cbs-scp-dalende-misdaadcijfersoverzicht van juni zitten te wachten, tippen we @MisdaadN op Twitter. Dat account houdt per 1 juni 2018 alle positieve gebeurtenissen bij die in het ganse land gebeuren. Teller in juni staat op 277 dalende steek-, schiet- en vechtpartijen met gewonden, doden en bedreigingen. En dan roest al die brandstichtingen en drugszaken aan de reet. Beetje brand en drugs zijn vrij normaal tegenwoordig. En het zijn maar auto’s natuurlijk. Nederlanders, doe er mee wat u wilt, maar wees positief en houd voor de rest uw bek!

2 reacties

  1. […] Nederlander meer woont. Burgers die blij zijn met de open grenzen. Burgers die blij zijn met al het geweld in Nederland. Als Chris dat zou doen, dan geeft dient hij Duk van de juiste […]

  2. […] zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk in dit land per week toenam. Ook in juni (277 zware incidenten), juli en augustus 2018 ging het goed met de dalende misdaad en waren er in die drie […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s