Hoera dalende misdaadcijfers staat op 6000 incidenten

pistol-2948729_1280Sinds het blog Ikwasinharen.nl zich ging bezighouden met de dalende misdaadcijfers in Nederland zijn de misdaadcijfers ook echt gedaald in dit land. HOERA! Wij zien al sinds januari 2018 de misdaadcijfers dalen. Ook in februari 2018, maart 2018, april 2018 en mei 2018 zagen wij de misdaadcijfers dalen en merkten wij dat het geluk in dit land per week toenam. Ook in juni (277 zware incidenten), juli en augustus 2018 ging het goed met de dalende misdaad en waren er in die drie zomermaanden maar een kleine 900 steek-, schiet-, en/of vechtpartijen met doden en/of gewonden over drugs en/of andere zaken waar men tegenwoordig meningsverschillen over dient te moeten hebben. Ook de weekenden in Narcoland waren supergelukkig, zeker die van 29 tot en met 31 maart 2019. Dat was echt een gezellig weekeinde. Ook het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 was gevuld met heugelijke incidenten. Ook op 12, 13 en 14 april was XTC-land ondergedompeld in geluk en zaligheid. Toppunt van het gelukkige gevoel in Nederland werd bereikt in het weekend van 19, 20 en 21 april 2019.

En toen werd het Twitteraccount MisdaadNederland 1 jaar jong (GeenStijl hing zelfs slingers op) en waren er in dat jaartje maar 4143 incidenten in de msm van Hup Holland Hup gebeurd. En vandaag dus het heugelijk feit van 6000!!! (gefeliciteerd slachtoffers!!) incidenten sinds 1 juni 2018. We liggen ruim voor op het schema van 8287 incidenten in 2 jaar tijd en dan mogen we dus concluderen dat we de daling definitief bereikt hebben. Laat de limonade nu maar knallen. Steekpartijen, schietincidenten, mishandelingen, vechtpartijen, doorrijden na ongelukken, autobrandjihads, drugsmaffia, drugsafvaldumpingen en jongerenoverlast alom in Nederland. Uit het niets een mes hier, uit het niets een schietpartij daar. Nederland O Nederland, jij bent de kampioen in dalende misdaadcijfers. en wij kijken reikhalzend uit naar het aantal op 1 juni 2020! Dat wordt een groot feest. Wij sluiten af op zijn Anniko’s; nog een heel veilige avond.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s