Nonnen lijken op pinguïns (II)

mail-box-3106491__480Nou, dat was ons een ophef. De moppen van gisteren zijn niet welgevallen bij onze christelijke medemensen. Paus boos. Knevel boos. Journalisten van Joop en NRC schreeuwend in onze tuin. Die hebben we maar een kopje thee gegeven. Ze hadden wel een boodschap voor ons; onze kop zou rollen als wij geen excuses zouden maken. En wij weten inmiddels hoe lang de tenen van christenen zijn en tot welke daden zij in staat zijn, dus sorry voor de moppen. Blaas ons alstublieft niet op! Wij zullen het nooit meer doen. Nou mag Abi natuurlijk wel kleding van gelovige vrouwen belachelijk maken, want dat is een kind. Maar volwassen witte blanke mannen mogen dat nu eenmaal niet. Dus sorry Paus. Sorry Jezus. Sorry Knevel. Sorry CU. Wij zullen nooit meer christelijke mensen belachelijk maken. Wij zullen onze wang aan jullie tonen en geduldig wachten op de klap. Als afsluiting een mop over brievenbussen.

Loopt er een oud vrouwtje over straat met een doekje over haar hoofd om haar permanent te beschermen tegen de regen, wordt er ineens een brief in haar mond gestopt. Sorry zegt de jongen, je leek op een brievenbus.

 

Advertentie

2 reacties

  1. […] in paniek. Toen maakten wij een paar grappen over nonnen, complete stilte. Dat kan betekenen dat we niet gelezen worden of dat grappen over christenen gewoon bij het leven horen. Een harde grap over Jezus? Moet […]

  2. […] niet. Nu hebben we iets meer dan 1200 artikelen gepubliceerd en de een was nog succesvoller dan de ander. Maar wat als een paal boven water staat, is dat Ikwasinharen een stormachtig begin had. We leken […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s