RTL Late Night met Twan Huys

news-644847__480Nieuwsuur is onafhankelijk journalistiek (hahaha, red) van de staatsomroep. RTL Late Night daarentegen is luchtige entertainment. Huys is een onafhankelijke journalist (hahahaha, red) van de staatsomroep. RTL Late Night is afhankelijke RTL-vriendjespolitiek. Wij zijn benieuwd of Twan de Kritische Doorvraagman geschikt is om als lollige oom te fungeren op het verjaardagspartijtje van het debiele neefje van de RTL-4-familie. Tevens is de vraag of Soros zijn pion bij de publieke omroep kwijt is geraakt of dat hij zijn pion naar binnen heeft gewerkt bij de commerciëlen. Stiekem weten wij het antwoord al.

Samenvatting eerste uitzending RTL Late NIght

Welkom bij de eerste uitzending RTL Late NIght nieuwe stijl. Nieuw decor, nieuwe stoelen, verfrissende gasten en dezelfde kaasstengels. Aan tafel Alexander Pechtold, Erik Mouthaan, Barry Atsma en Marco Borsato.

Waylon zingt introliedje

Twan: welkom meneer Pechtold. U zit hier om te praten over de dividendbelasting.

Pechtold: eerst Baudet. Nazi. Fascist.

Twan: waarom? (kritische vraag)

Pechtold: gevaar. Uitsluiten bevolkingsgroepen. Wilders. PVV. Extreemrechts.

Twan: wat is het alternatief? (kritische vraag)

Pechtold: linkse samenwerking. Werk samen. Moslims zijn hier om Nederland op te bouwen. Hebben net zo veel met Nederland als u en ik. Baudet sluit ze uit. Nazi. Trump.

Twan: we moeten naar de reclame.

Reclamebreak

Na de reclame zingt Waylon een liedje

Twan: hij ging in de zomervakantie naar Amerika. Om te ontdekken hoe het is om acteur te zijn in Amerika. Hij kwam tot de ontdekking dat het heel wat is om acteur te zijn in Amerika. Barry Atsma.

Applaus

Twan: Amerika is een verdeeld land. Hoe is het om acteur te zijn in Amerika?

Atsma: ongekend. Amerika is een verdeeld land. Het is echt heel wat om acteur te zijn. Trump. Wapens. Daar komen films over.

Twan: wat voor films? (doorvragen)

Atsma: films tegen het politieke klimaat. Dat is nu echt heel groot in Amerika. Films tegen Trump.

Pechtold: Trump. Nazi. Baudet.

Twan: dank je wel Barry. We gaan jouw serie ‘Barry in de VS’ elke dinsdagavond zien op RTL 4 om 21.30 uur.

Applaus

Twan: over Amerika gesproken. Over twee jaar is er weer bijna presidentverkiezingen. Vandaar Erik Mouthaan aan onze tafel. Hoe ziet Amerika er over twee jaar uit?

Erik: het is 99 procent zeker dat Trump niet wordt herkozen. Onpopulairste president ooit. Zoals Barry al zei worden er anti-Trump films gemaakt. Hollywood is helemaal klaar met deze man. De media zijn helemaal klaar met deze man.

Twan: is zijn positie onhoudbaar? (doorvragen)

Erik: o ja absoluut. Ongekend onpopulair. Muur. Noord Korea. Derde Wereldoorlog.

Twan: derde wereldoorlog? (kritische vraag)

Erik: als Trump herkozen wordt zeker weten ja. Dit kan niet meer lang goed gaan.

Pechtold: zie je wel. Nazi. Fascist. Baudet.

Twan: dank je wel Erik.

Applaus en reclame

Twan: welkom terug. Marco. Welkom. Jij hebt een nieuw tv-programma gemaakt ‘Borsato is een vluchteling’ waar je meereist op een boot van Afrika naar Spanje.

Borsato: Ja, ik heb een nieuw tv-programma. Elke donderdagavond om 21.00 uur op RTL 4 en ik heb ook een nieuwe cd met liedjes over mijn avontuur op de boot. Ligt 15 november in de winkel.

Twan: hoe is het op die boot?

Borsato: verschrikkelijk. Oorlog. Overal oorlog. Zwangere vrouwen. Kinderen. Vooral kinderen. En dan op een boot. Verschrikkelijk. Geef geld aan Artsen zonder Grenzen. Italië weigert boot. Toen iedereen huilen. Verschrikkelijk. Toen naar Spanje met z’n allen.

Pechtold: zie je wel. Italië is fascistisch net als Baudet en Wilders.

Twan: hoe nu verder?

Borsato: Borsato is een vluchteling komt ook in het theater. Het is een verhaal dat verteld moet worden. Koop het boek. Koop mijn cd. Echt een interessant verhaal. Er zijn nog kaartjes.

Applaus

Waylon zingt liedje.

Twan: tot morgen! Dan zitten hier aan tafel; Peter R. De Vries, Tommy Wieringa, Femke Halsema en Andre Hazes JR.

een reactie

  1. […] na twee uitzendingen hadden wij het gezien; het gaat niks worden met Twan op de late avond. Onze voorspelling is uitgekomen. Twan is geen concurrent voor Jinek (die is net zo links, maar knap), voor Pauw (die […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s