Petje Make Holland Great Again imponeert

Dyun9BXW0AEpxw5Geen idee wie deze pet verzonnen heeft, maar hij imponeert. Een imponerende pet. Make Holland Great Again. Want het is nog niet zo lang geleden dat we in 1997 met 5 miljoen blanke ferme kerels en dames in – 10 naar schaatsende helden stonden te kijken. Polonaise op 40 centimeter ijs. De prins met een Marlboro-jas. Iedereen vrolijk. Iedereen klappen. Iedereen roken. Iedereen drinken. Iedereen vlees in de erwtensoep. 15 miljoen mensen op dit hele kleine stukje aarde. De Elfstedentocht van 1997 was het laatste wapenfeit van Nederland. Daarna is het compleet fout gegaan. Daarna kwam het angst zaaien over de millenniumbug. Daarna kwam het EU-referendum dat door de regering naast zich neer werd gelegd. Daarna kwamen de open grenzen. Daarna kwam de Euro. Daarna kwam Rutte. Daarna kwam de islam. Daarna kwam het subsidiegeld voor moskeeën uit Saudi Arabië en Qatar ons land binnen. Daarna kwam de vega-maffia. Daarna kwam de kilmaatmaffia. De wijken in Rotterdam werden diverser. De wijken in Amsterdam werden diverser. Enschede, Eindhoven, Deventer, Den Haag, Almere, etc etc. Elke stad werd diverser. Nederland werd diverser. En nu is het vaasje compleet kapot. Gewoon kapot. Sterke leiders moeten nu de rotzooi opruimen die 20 jaar incompetent leiderschap heeft veroorzaakt. Grenzen dicht en erwtensoep met varkensspek op het vuur. Terwijl Jenny Douwes de open haard aanport. Wie geen hap soep neemt, wordt de grens overgesmeten. Make Holland Great Again. Nu!

Advertentie

een reactie

  1. […] 7. Petje Make Holland Great Again imponeert […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s