Beste Mattie,

d8cwm95phycb_wd640

Zoals altijd loop ik weer behoorlijk achter wat betreft Nederland Roddelland, achterklap en alles daar omheen gaat vaak langs me heen. Toen ik hoorde dat jij niet de vader van de door jou zo gewenste tweeling was kon ik alleen maar denken, what the fuck. En inderdaad het was een fuck off, fuck up, fuck in, maar alleen niet met jou.

Je bent ongelooflijk genaaid door de vrouw die je vertrouwde, die je lief had met je leven, waar je voor door het vuur zou gaan.

Ongelooflijk triest dat zij daar anders over dacht. Dat het haar geen reet kon schelen met wie ze neukte als ze maar zwanger zo worden.

Ik heb je wel eens in een tv interview horen zeggen hoe ongelooflijk blij en trots je was. Ik zag een foto voorbij komen met ‘real man make twins’.

Wanneer we een jaar verder zijn heb je misschien een nieuwe vriendin, een die weet dat je geen kinderen kan krijgen, een die je daarom niet minder lief heeft. Een die zowel van buiten als van binnen mooi is. Want laten we eerlijk zijn, dat Kirsten aan de buitenkant nooit een schoonheid zal worden is niet erg maar dat ze nooit van haar leven de schoonheidsprijs van binnen gaat verdienen staat inmiddels als een paal boven water.

Ik wens je alle geluk van de wereld en mocht je graag een keer met wat kinderen een dagje doorbrengen, ik heb er vier, neem ze gerust een dag mee naar de kroeg of zo, dan sla je meteen de hele baby periode over. Want hoe lullig ook, vreemde woordspeling, elk nadeel heeft zijn voordeel.

een reactie

  1. Kirsten is een wijze vrouw, zij en Mattie wisten dat zij samen nooit ouders zouden worden, Kirsten heeft gedaan wat hen beide gelukkig maakte, namelijk een nest vol met kinderen en wie zij als donor heeft gevraagd doet er niet toe. De wonderbaarlijke zwangerschap is niet zo wonderbaarlijk, Mattie had moeten nadenken en geen vragen moeten stellen. Er was niets aan de hand, iedereen was gelukkig en omdat Mattie domme vragen is gaan stellen zijn er nu twee kindertjes zonder vader en een moeder die er alleen voor staat.

    Laat dit een les voor iedere man wiens sperma niet krachtig genoeg is, niet hopen op een wonder, de vrouw het werk laten doen en geen vragen stellen, daar wordt iedereen ongelukkig van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s