Hoe moslims over Europa zullen regeren

Een gesprek met een islamitische geleerde op de Arabisch TV: Hoe Europa dient te worden bestuurd wanneer moslims aan de macht zijn. Als de regeringen van de Europese landen dit willen voorkomen -dat ze steeds islamitischer worden-, zullen ze worden bestreden. De islamitische heerschappij zal komen! Weigert bijvoorbeeld Duitsland dat ‘wij’ (de islam) ons kunnen verspreiden dan zullen wij Duitsland een Jihadistische oorlog geven, en hen voor de keuze stellen: “wordt moslim of betaal extra belasting als niet moslim.” En natuurlijk zal Israël ook branden en de Joden uitgeroeid worden.

Advertentie

7 reacties

 1. Ze hebben het over een Islamitische geleerde. Een geleerde van de platte aarde ?en lik me vestje ? Het is steeds het zelfde verhaal over de wereldheerschappij . De Islam hoopt en gelooft dat ze dat ook zullen bereiken . waarschijnlijk zijn zij ervan overtuigd dat de Westerse landen nooit de atoombom zullen gebruiken. Edoch zeker is dat NIET !!!….en dan ??????

 2. Magda bauwens · · Beantwoorden

  Europa mag wat mij betreft vele asielzoekers die rotzooi trappen, onze landen uitzetten. Ook wie reeds toelating kreeg om hier te blijven. Dan alle moslims die hier reeds lang geleden aankwamen en ook rotzooi trappen, verplicht doen vertrekken. Daarna alle nog resterende rotzooi trappende vreemdelingen verplicht doen verrekken. Rotzooi trappen is stelen, verkrachten, etc. Iedereen baas in eigen land en in vrede leven tussen en naast gelijk gezinden is een Utopia, wel de mijne.

  [Bericht moderator: er is wat gesleuteld aan uw reactie alhier. Uw mening wordt gerespecteerd maar er zijn grenzen!]

  1. Wat een onzin. Je bent wel heel inhumaan nu met je alle asielzoekers eruit opmerking. Zelfs asociaal profilerend.

 3. mensen moeten leren van mekaar houden en we we zijn tijdig aanwezig hier op de wereld dus geen haat voor elkaar

 4. gooi er toch atoombommen op . dan is het meteen gedaan . de zeik moslims . terug naar hun zandbak met heel de nest family .

 5. […] Hoe moslims over Europa zullen regeren […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s